|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mój sim pobił się z jakimś innym simem i wyskoczył komunikat w stylu:" Jestem właścicielem sklepu meblowego od teraz za wszystko bedziesz płacił drożej" Co oznacza ten komunikat i czy gdzieś na parceli publiczmej jest sklep meblowy??
Hamburg (dpa) - Fani Tokio Hotel nie muszą już dłużej czekać: Nowy album magdeburskiej teenie rock grupy ukaże się w pierwszym tygodniu października i nazywa się Humanoid. Tak poinformował David Jost niemieckiej agencji prasowo informacyjnej. "Bill Kaulitz chciał, by na całym świecie album tak samo się nazywał.", tłumaczy Jost. Słowo Humanoid pochodzi z języka Science-Fiction i oznacza "coś podobnego do człowieka". (...) tłum. by TokioHotelPoland.com (TokioDream) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Eh co do wiedźm ten komunikat jest zaraz po zaprzyjaźnieniu
![]() ![]() Co do komuniktau "Jestem właścicielem sklepu meblowego od teraz za wszystko bedziesz płacił drożej" sprawdź w normalnym trybie kupowania, jesli nic Ci nie wzrosło to wsio ok ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Bo to nie chodzi o normalny tryb kupowania, tylko o parcelę publiczną "sklep meblowy". W dzielnicy handlowej, domyślnie jest Sklep Meble Nogi czy jakoś tak to się nazywa. Pewnie pobiłeś się z Leonem Nogą ;-)
|
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Ja też mam pytanko
![]() Moja simka po 5 stopniu magji dostała jakiejś złotej wysypki ![]() Czy to o d czarów czy co? |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
A ja znowu mam problem z garażem. Zrobiłam dom-bliźniak. Każdy ma swój, zagrodzony ogródek. Jedne drzwi frontowe - z wycieraczką, i jedne drzwi do ogrodu. Do tego garaż, z którego drzwi prowadzą prosto do domu. Dodatkowo przed wejściem jest ogrodzenie i furtka.
Co ja znowu zrobiłam nie tak, że przy przemianowaniu parceli na apartament wyskakuje mi błąd i w efekcie nie można wynająć żadnego z dwóch domków?! |
![]() |
![]() |
#8 |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]()
Drzwi wejściowe do domu muszą być obok tych garażowych na tym samym poziomie gruntu. Nie jestem pewna co do ogródka, ale u mnie jak był ogrodzony i było zejście z tarasu też nie traktowało tego jako mieszkania
![]() No i oczywiście garaż bez drzwi do domu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No właśnie.
Przeprowadziłam doświadczenie. Maxis dał na wzgórzu takie białe domki z garażami. Testowałam na nich i wyszło, że wstawienie drzwi do mieszkania z garażu nic nie psuje. Ogrodzony ogródek z drzwiami do domu też nie psuje. Czy ktoś sam swoimi siłami z powodzeniem zbudował apartamenty z garażem?! |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
mam pytanie czy wy tez tak macie ze jak sim w2prowadza sie do apartamentu to pomimo ze na surowo jest on urządzony to po wejściu sima znikają praktycznie wszystkie meble zostają tylko te z łazienek i kuchni , a reszta jest pusta, czy to jest normalne w apartamentowcach czy tylko umnie tak sie dzieje pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 24 (0 użytkownik(ów) i 24 gości) | |
|
|