![]() |
#141 |
Guest
|
![]()
Ja to miałem kiedyś połączenie.UFO z WILKOŁAKIEM
Czasami buduje max wysoki budynek,na dachu stawiam simkę i ją zagradzam.Kiedyś zrobiłem sobie dom na dachu,a właściwy dom służył do wejścia na dach.To dopiero było jak sim brał prysznic na dachu Ostatnio edytowane przez patryk916 : 16.04.2011 - 15:58 |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 11
|
![]()
ja raz zrobiłam tak że simka rozwiodła sie z simem i wzięła ślub ze swoim kochankiem a jej mąż ze swoją kochanką i zamieszkali w jednym domu. w domu było o ile sie nie mylę 8 simów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo często robiłam "domy śmierci" dla moich simów. Usunięcie drzwi, kominek i masa drewnianych mebli. Kiedy przychodził Kostucha - swego czasu nieziemsko mnie rajcował - próbowałam ubłagać go, żeby nie zabierał sima. Wszystkie inne spalone postacie miały ogromny cmentarz na zewnątrz domu.
Rytuał spalania simów wyszedł u mnie z mody, kiedy to jeden Randoll pokazał mi się z lepszego profilu i nie miałam serca doprowadzać do jego śmierci. ![]()
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
Ja jak zaczynałam grać w dwójkę to byłam mała, więc nie znałam żadnych kodów, a kasy brakowało. Zapytałam się mojej siostry o kod na kasę, a ona znała tylko na 1,000 , a ja potrafiłam tak wytrwale to wpisywać, że miałam nawet 100,000. Albo już w trójce miałam takiego faceta co miał dzieci z 4 babami i urodziły się jakoś w tym samym czasie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Ja w jedynce jestem świetny xd. Kiedyć miałem "wujków" którzy mają kibel, prysznic, tv, kanape, lodówę i mikrofalówkę w jednym pokoju :p albo jak nie lubiłem pewnego sima, to zapraszałem go w innej rodzinie, wywołałem pożar, zgasiłem go a po tamtym simie ani widu, ani słychu (miałem spory cmentarz :d)
Robiłem wielkie domy, co mają po 2 jacuzzi w łazience. Nie wiedziałem jak wyprowadzić simów(właściwie nadal nie wiem, kto mi powie? ![]() Albo robiłem niepotrzebne rodzinki, czyli tworzyłem simów, wprowadzałem ich, pograłem najwyżej godzinę i wyszedłem i nigdy nią nie grałem. Woow ale się rozpisałem :> |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Dajesz simem na telefon albo komputer i jest opcja "poszukaj domu dla siebie> a jak chcesz całą rodzinkę to wchodzisz na otoczenie i dajesz ten znaczek z rodzinką i strzałką a potem klikasz którą chcesz rodzinę ;p
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Ja ostatnio wpadłam w jakiś dziwny trans i w trakcie pstrykania zdjęć do jednego z moich Foto Story, utworzyłam na parceli mały pokoik z szeroką kanapą, telewizorem oraz jednym oknem (
![]() ![]() No i w efekcie końcowym, wyszło tylko tyle, że zamiast robić te foty, to patrzyłam na tych nieszczęsnych simów, którzy kręcili się po pokoju i wymachiwali rękami jakby faktycznie ześwirowali ![]() Dobrze, że to był tylko jednorazowy wyskok haha ![]()
![]() |
![]() |
#148 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Wiem że to temat dla Sims 2, ale opiszę sytuacje z jedynki, bo w dwójkę to już umiałem grać :tongue: Ja zawsze budowałem rudery z najtańszymi meblami. To wyglądało tak: wielki kwadrat na całą parcelę, a w srodku było pusto i ciemno bo nie stac mnie było na okna jak już zakupiłem meble, a zazwyczaj kupowałem najtańsze lodówki itp. przy tym najdroższym telewizorze :biggrin:
A tak na marginesie to witam, jestem nowy - to mój pierwszy post :biggrin:
![]() |
#150 |
|
![]()
Ja pamięram chwile z jedynki... Gdy nie umiałam z siostrą budować ścian i stawiałyśmy sprzęty do domu na... podwórze pod gołym niebem. Toalet nie było, więc simowie sikali na podłogę. Albo kiedyś chciałam zrobć (2 2) obóz śmierci
![]() ![]() Tylko tyle z mojej strony. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|