|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 20
|
W wymaganiach minimalnych pisze, że wystarczy mieć jednordzeniowy procesor 2.0 GHz, zaś ty masz dwurdzeniowy, co raczej nie oznacza (nie jestem pewien), że się mnoży 2x to co masz, ale na pewno wystarczy.
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
A jeśli się okaże ze nie jest dwurdzeniowy (ja sobie tej informacji nijak nie przypominam żeby był, ale tata uparcie twierdzi że jest)
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Reputacja: 20
|
Ale to można łatwo sprawdzić. Mój Komputer/Właściwości i tam wszystko pisze. Jeśli nie jest dwurdzeniowy (a stawiam, że jest), to będzie ci się po prostu zacinać trochę.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
No właśnie nie można, bo komputer stoi u gościa który mi go robi
Ale założyłam ostatecznie że gość się zna i kupiłam dziś piękne, świeżutki simsiki ^^ |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guest
|
Słuchajcie... wiem, że mój komp jest strasznie beznadziejny, ale czy jest jakaś choćby najmniejsza szansa że Sims 3 pójdzie na najniższych detalach z najniższą rozdzielczością? Może się nawet ciąć, ale niech tylko przynajmniej się uruchomi i jako tako żeby dało się grać. Na Can you Run It? pisze oczywiście że nie, ale zobaczcie...
Procesor: Intel(R) Celeron(R) M CPU 420 @ 1.60GHz RAM: 498 MB Karta graficzna: Mobile Intel(R) 945GM Express Chipset Family (Intel(R) GMA 950) Video Ram: 224 MB Video Card 3D Acceleration: Yes Pixel Shader Ver.: 2.0 (zaskoczenie, że moja badziewna karta graficzna ma tego całego pixela!) Wim, że szanse są malutkie ale jest przynajmniej jakaś nikła nadzieja? Czekam na odpowiedź. |
|
|
|
#6 |
|
|
Mam Procesor 2 GHz 896 MB RAM czy jak dokupie 1 GB RAMu to będzie chodzić lepiej?Teraz Sie bardzo zacina.Kartę graficzną podam później pamietam tylko że GeForce.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Reputacja: 15
|
Cytat:
jeżeli vistę po zakupie 1gb będzie tak "na styk", ledwo wejdziesz w minimalne. Jeżeli xp, to w zupełności wystarczy na zalecane.
|
|
|
|
#8 |
|
|
Mam XP.Teraz gra jakoś chodzi.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Teraz ja.
Zamierzam kupić sobię taki komputer, kolo dał mi wydruk co on ma w środku. Zobaczcie i oceńcie, czy ts3 pójdą. Procesor AMD Athlon II X2 250 BOX (AM3) Płyta główna GIGABYTE GA-MA770-Ud3 AMD 770 Socket AM2+ Pamięć RAM GOODRAM DDR2 2048 MB PC 800 DUAL 2 x 1024 CL5 Dysk twardy HDD CAVIAR 500GB SATA II 16 MB CACHE Karta graficzna GIGABYTE GeForce 9500GT 512 Mb DDr3 Przepisałam... xD ? xd
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Co można zrobić gdy jest zbyt mało pamięci ram?
Ja mam tylko 512MB Czy można ją jakoś dokupić? Ile to kosztuje?jeśli coś namieszałam, wybaczcie- nie znam się ;( |
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|