|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Ej nie wciskajcie kitu, moja simka nie miała pracy i mogła grzebać...
A to simhenge (czy jakoś tak) jest w części "górzystej" miasta, nie prowadzi tam żadna ścieżka. To jest gdzieś na obrzeżach... ja tam nic nie znalazłam, wole kopalnię ^^ no i smietniki... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Guest
|
bo ma ceche pasozyt i niechluj ?
|
|
|
|
#4 |
|
Guest
|
Ja mam cechy uwielbia przyrodę, szczęściaż, urodzony kucharz, wytrawny wedkarz, zdolny ogrodnik i nie pracuje i mogę grzebac w smietnikach...
|
|
|
|
#5 |
|
Reputacja: 11
|
Nie miała ŻADNEJ z tych cech. Ma poczucie humoru, odważna, wegetarianka, przewrażliwiona i cośtamjeszcze ale to na 1OO nie była niechlujem ani pasożytem.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Żeby już raz na zawsze wyjaśnić co, gdzie się znajduje:
Motyle: ![]() Żuki: ![]() Klejnoty: ![]() Metale: ![]() Meteoryty:
|
|
|
|
#7 |
|
Guest
|
Właśnie moja simka znalazła Różowy diament, gdzieś między domem Cwirów-Świrów a Stawem Bezikowym. Obok leżał Kwarc Dymny. Trochę się zdziwiłam, bo to pierwsze miejsce które zwiedziłam, szukając kamieni z kolekcjonekrem. ^^
|
|
|
|
#8 |
|
Guest
|
do pelnej kolekcji brakuje mi z motyli: motyla zebre i teczowego, a z chrzaszczy: japonskiego, trylobita i teczowego. gdzie moge je znalezc? probowalam juz wszedzie z uzyciem pomocnika kolekcjonera, szukalam tez w miejscach wg prima eguide i nic. od czego to zalezy? moze macie jakies sprawdzone sposoby? a moze to blad gry? z gory dzieki za odp
|
|
|
|
#9 | |
|
Reputacja: 10
|
Cytat:
Zasadniczo to jest tak, ze niestety trzeba zbierać te badziewia, bo jak jest ich mniej, to generują sie nowe. Nie ma tak, ze jednocześnie występuje wszystko. Ja wyczysciłam kilka razy całą mape z kamieni a różowego diamentu nie było, dopiero za któryms tam razem. Motyle i chrząszcze można znaleźć w kregu. Dobrze jest regularnie go "czyścić"
Ostatnio edytowane przez Mamełe : 04.09.2009 - 21:35 |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Guest
|
Ja znalazłam : Tęczowy i Przewspaniały . http://forum.thesims.pl/images/smilies/biggrin.gif
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|