![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Komputer jest dobry, zmiana ustawień grafiki nic mi nie daje. Ponadto występuje mi ostatnio błąd zapisu nr 12.
Mam system vista więc nie bardzo wykonać to co opisałaś w poradniku. Ostatnio edytowane przez Klara712 : 08.07.2011 - 13:26 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
|
![]()
Klara - Może Twój komputer złapał wirusa..? Przeskanuj komputer dobrym programem antywirusowym.
Istnieje jeszcze możliwość, że Twoja karta graficzna się przegrzewa i dlatego gra się wiesza. Simsy rozwaliły mi poprzednią kartę.. Sprawdź, czy podczas gry komputer staje się ciepły/gorący. Ostatnio edytowane przez Pinezka : 08.07.2011 - 16:58 |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Raczej nic z tych rzeczy. Komputer wczoraj przeszedł format jest jak nowy nie ma mowy o wirusach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
a może wiatraczki odpowiadające za chłodzenie komputera są zakurzone i komputer kiedy uruchamia pamięciożerną aplikacje
wyłącza ją po kilku minutach ![]() bo ta hipoteza jest bardziej prawdopodobna przy komputerze stacjonarnym |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
jeszcze prościej by było,gdybyś podała parametry komputera
|
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Einarr muszę rzeczywiście to sprawdzić, bo mam stacjonarny komputer. Co do parametrów to spełniam ze sporą nadwyżką wymagania sprawdzałam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Ja też parametry spełniam o wiele powyżej a czasami potrafi u mnie w grze przyciąć ![]() |
|
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
No niestety, ale po dokładnym wyczyszczeniu komputera z wszelkiego kurzy gra nadal się wyłącza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Chyba od 3 dni mam taki problem. Zaczeło się gdy zagrałam rodziną Kawaler. Nie wiem co zrobić nigdy wcześniej nie miałam takich problemów z TS3, nawet gra mi się nie zawieszała. Nie mam ani jednego dodatku z neta i używam tylko kodu testincheatsenabled on. Dziś rano nawet wyczyściłam kompa z kurzu i zapewniłam mu nieprzegrzewanie się. Niesety problem wciąż jest ten sam, włącze już grę oczywiście gram rodziną Kawaler i już nawet po 5 minutach gra się wyłącza. Nagle się przycina, po chwili znika strzałka i gra się minimalizuje po czym wyskakuje mi Wyślij raport o błędach. Przez to wszystko odechciewa mi się już tej gry. Kiedyś jeszcze pamiętam miałam podobny problem z TS2 w Miłowie, chyba nawet tak samo mi się wyłączało i po prostu wyprowadziłam rodzinkę z tej parceli i błąd znikną. Nie wiem może to jest jakiś sposób, zaraz sama to zobaczę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
Melasa mam tak samo tylko, że mi przeprowadzka nic nie daje. Gra wyłączyła się po 40 minutach a komp nie był nawet specjalnie nagrzany. Już naprawdę nie wiem co z tym zrobić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|