![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
śliczna jest, taka delikatna
chociaż osobiście zrobiłabym jej cieńszy nos ^^ za to oczy, cholernie mi się podobają ![]() jeśli chodzi o nazwisko, to ja sie nie wypowiem, mimo, że spory czas gram już w simy, to rzadko kiedy rodzinkami z Maxisa wiec za bardzo nie znam historii tej dziewczyny ![]() fajny avek! ![]()
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 26
|
![]()
Cóż, doszłam do wniosku, że moje wczesne Simy były do siebie podobne, do miały wąskie nosy i szpiczaste podbródki, teraz w sumie od tego odchodzę i staram się robić... tak, aby było bardziej różnorodnie
![]() Oczy, jeśli chodzi o tęczówki, są bodaj od -Shady-. Dzięki za opinie, choć prosiłabym o więcej komentarzy ![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Simka cudna, niespotykana, inna i świeża
![]() 10/10 Oczy wyszły fenomenalnie ![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
Oczy... boskie u wszystkich simek.
Najnowsza jest przecudna, piękna i naturalna (bardzo często simy prezentowane na forum są albo - albo ![]() Nie będę pisać więcej, bo coś natchnienia nie mam :/ Może jak wstawisz następną simkę (lub, ewentualnie, sima) napiszę coś szerzej ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Heh, co do Nancy, to w sumie miała taka być, gdybym miała ją przerobić (a mogłabym) to niewiele bym zmieniła
![]() OK, wczoraj wieczorem zrobiłam kolejną sesję zdjęciową, kolejnej mojej Simce. Mam nadzieję, że się Wam spodoba, acz od razu ostrzegam, że zdjęć będzie sporo... ![]() Ta młoda kobieta o ciemnorudych włosach to ambitna bestia. Marzy o sławie, najlepiej jako aktorka. Jest charyzmatyczna i ma spory talent, a także nie najgorszy głos. Jej wadą jest łakomstwo - ale ma niezłą przemianę materii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A tak wygląda na co dzień... Przy okazji, pochwalę się próbką pierwszej fryzury, którą reteksturowałam* ![]() ![]() Oraz zdjęcie z gry... ![]() I tak jak zwykle - szczere opinie, konstruktywna krytyka, i pozdrawiam wszystkich rudzielców oraz miłośników tego pięknego koloru. *tylko reteskturowałam, żeby nie było, zresztą z użyciem tekstur od Pooklet (które bardzo lubię); a mesh jest z Coolsims. Zamieściłam ją na GoS i dw... Mam tam innego nicka jakby co.
Ostatnio edytowane przez Master of Disaster : 02.07.2011 - 04:39 |
![]() |
![]() |
#146 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Man, rzeczy ze Store też już wyczaiłaś?
![]() Zobaczysz, niedługo stwierdzę, że Twoje zdjęcia nie różnią się niczym o tych, które można zobaczyć na community. Kim ma ciekawy nos ![]() ![]() Piegi mogłyby być gęściejsze. Patrzyłaś na eljay Jessi? (kiedyś podałam Ci linka) Ma świetne piegi i duuuuuużo ich ^^ Skin jest za blady, zdecydowanie. I najbardziej podoba mi się z bliska :> Ma taką figlarną twarzyczkę ![]() Ale NAJBARDZIEJ urzeka mnie w tym stonowanym makijażu - jest taka łagodna i romantyczna ^^ I coś pusto ma w ogródku ![]() ![]() Dobra, zostaję Twoją stałą komentatorką. 10/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 02.07.2011 - 08:08 |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Również cię pozdrawiam
![]() Simka jest śliczna, no i w Twoim stylu, wyrobiłaś już go sobie tutaj ![]() nos mi się podoba, oczy, jak zwykle są przepiękne, tylko tak jakoś podbródek wydaje mi się za długi, ale to już według uznania, jak kto woli ![]() dziewiąte zdjęcie jest boskie ![]() Wybacz, ale ta pierwsza fryzura zawsze kojarzyć mi się już będzie z simką Libby i jak zobaczyłam twoją Kimberly to od razu właśnie Libby przyszła mi pierwsza na myśl ![]() No i natchnęłaś mnie żeby wstawić swojego dawno temu zrobionego sima, co zaraz uczynię ![]() Oczywiście simka na dychę! ![]()
![]() |
#148 | |
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() rudzielec - również dzięki. Być może niedługo coś wstawię, najpierw jednak chciałabym się uporać z kolejnym odcinkiem FS... No, i miło by było zobaczyć jeszcze trochę komentarzy innych użytkowników ![]() Aha, Liv - niestety przymierzam się do zrobienia czegoś... nieco mniej realistycznego ![]() |
|
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Bardzo mi się podoba a najbardziej na co dzień
#150 |
Guest
|
![]()
Nie bardzo podoba mi się jej nos, zrobiłabym trochę węższy plus bardziej trójkątny podbródek. Ale jest całkiem ładna, bardziej mi się podoba "nie na codzień"
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|