![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Do Bridgeport też dochodzą i odchodzą różne rodziny. Każdy wampir może przyjechać do miasta i odjechać
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
|
![]()
To jest właśnie to co nazywam "zmuszaniem do grania wampirami". Wampiry w nieaktywnych rodzinach powinny mieć tylko przyrost naturalny, bo rodzice (albo jedno z nich) są wampirami. Gra zmienia mieszkańców miasta w wampiry nałogowo. Po kilku do kilkunastu dniach gry, całe miasto będzie zawampirzone. Ja obecnie mam tego moda, o którym pisałam w temacie o modach. Co prawda w tym temacie pisałam też chyba o zamulaniu gry tym modem, ale po rozpoczęciu gry od nowa (przeniosłam tam moich ludzi razem z domem), problem z zamulaniem zniknął. Obecnie mogę grać w miarę normalnie, jeszcze mi ani razu Simy nie zaczęły znikać. Pozbyłam się też moda, którego mi bardzo brakuje, on dodaje opcję "sprzątaj dom" wszystkim Simom, nie tylko schludnym. To była bardzo przydatna opcja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
wlasnie zainstalowalem po zmroku i niby wszystko bylo fajnie, gdy wszedlem do panelu tworzenia sima to zniknely mi wszystkie skiny ktore wczesniej sciagalem, nie dalo sie zmienic wieku sima, np. jesli byl dorosly a zmienialem na male dziecko to caly czas na ekranie mialem sima w wieku doroslym, nie bylo zadnych suwakow co do biustu czy miesnil. teraz probuje wgrac od nowa te mody do folderu ts3 co do pokazywania skor, ale niestety teraz gra w ogole nie chce mi sie uruchomic. blagam, pomozcie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
ehh i kolejny problem.. mianowicie jak sim płaci rachunki czy też kupuje coś, czy jak zarobi w pracy to nie widać tych cyferek unoszących się. Jak Sim spełnia swoje pragnienie to widać te cyferki od punktów szczęścia życiowego nad głową sima, ale jeśli chodzi o pieniądze czy płatności czy jak przybywa to nie widać jak ta suma sie unosi, a widać tylko wtedy jak wpisuję motherlode czyli jak sztucznie dodaję sobie pieniędzy.
mam nadzieję, że dobrze wytłumaczyłam screen ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Na forum pisali właśnie, że coś nie tak z tymi skinami
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Wszyscy mamy problemy z tym dodatkiem. Wcześniej jak ktoś pisał, że zainstalował np. WP i mu strasznie nie działa czy coś, to ja nie miałam w ogóle takich problemów. A teraz... No po prostu masakra. Nie będę pisała dziesiąty raz co u mnie jest nie tak, bo jeśli ktoś czyta moje posty to wie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
co zrobić aby wybudowany przeze mnie hotel rzeczywiście był hotelem, żeby ludzie się do niego wprowadzali?
|
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
tak wiem, ale mi chodzi o te apartamenty itp., postawiłem domofon zrobiłem kilka lokali i co dalej? chodzi mi o to, aby ludzie tam się wprowadzali, w The Sims 3 Po Zmroku
|
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
ktoś chyba pisał,że musisz to ustawić jako parcelę mieszkalną
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |