Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 14.03.2011, 19:59   #141
kaka123

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

rageman fajnie by było. Co tu można dodać? Yeti, wielka stopa (raczej zmienić się w to coś nie da), wilkołak, UFO, czy jakieś inne skrzaty... Wilkołak to prędzej w zwierzakach (choć wątpię). Możliwe jedynie jest to, że mile zaskoczy nas obecność UFO. Najbardziej by pasowało.
kaka123 jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 14.03.2011, 20:05   #142
Kamis

@up, oraz czarodzieji

Nie wypowiadałam się w tym temacie, bo mnie zamurowało po pierwszych newsach i filmikach. Naprawdę nie wiem co powiedzieć, teraz tak patrząc to chyba wole te 'Pokolenia' od 'Zwierzaków'. Jak widzieliśmy, mała coś nagrywa kamerką, a cała rodzina ogląda w telewizorze hmm 'wspomnienia'? Być może i tak będzie. Może będzie można nagrać ślub i obejrzeć go na stare lata? Myślę, że mogą dodać także pogodę, noale na razie w sumie nic nie wiemy. Fajnie by było, jakby były te całe studia, i szkoła średnia. Kupię na 100% :>

@down: chodziło mi o liceum

Życie pisze swój scenariusz, nieważne jakie były plany.

Ostatnio edytowane przez Kamis : 15.03.2011 - 13:41
Kamis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2011, 06:25   #143
Meggie

Ale przecież szkoła średnia jest rzekomo od podstawy xd
Meggie jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2011, 07:50   #144
Frettka
Guest

No... wreszcie

Wielopokoleniowe i wielodzietne rodziny nabiorą sensu - dotąd było to przede wszystkim przewijanie dzieci i odrabianie prac domowych, w oczekiwaniu na zmianę grupy wiekowej. Niby wiało nudą, ale z drugiej strony graczowi takiemu, jak ja, nie odpowiadało urozmaicanie rozgrywki imprezami, skandalami itd.

Jak ktoś już wspomniał wyżej, najgorsza jest obawa przed wiecznie zapaskudzonymi drzwiami (jajka, odchody w podpalanej torbie i inne), bo EA uwielbia pewne rozwiązania narzucać. No i oczywiście błędy - ale o ile pozostaną "w normie" - nie przekroczą ilości bugów z PZ, to to dla mnie NA PEWNO będzie lepszy dodatek od poprzedniego.

Tylko żadnych mumii, zombie, wampirów, x-menów, magów, zmiennokształtnych, strzyg, utopców i inszego tałatajstwa. Ble.

Wyrażam więc radość .
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2011, 08:24   #145
eklera123
Guest

Tymi Waszymi komentarzami się nakręciłam na Pokolenia. Nadal wolę Zwierzaki, ale może się to zmieni Ciekawi mnie ta kamera. Fajnie by było zrobić np. młodszej siostrze kawał i ją nakręcić jak chrapie, a potem wrzucić do You: Viev (Czy jak to tam szło ). Tak więc dodatek wniesie sporo. Tyle, że już sobie wyobrażam ile będzie błędów..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2011, 10:38   #146
anie_1981

Cytat:
Napisał Frettka Zobacz post

Tylko żadnych mumii, zombie, wampirów, x-menów, magów, zmiennokształtnych, strzyg, utopców i inszego tałatajstwa. Ble.

Wyrażam więc radość .
Podpisuję się... Simowe miasta dla Simów! Mutanty go home! Nigdy mnie nie kręciły upiory, duchy , zombiaki, wilkołaki, wampiry itd. Bawiłam się chwilę mumią, bo lubię Egipt, ale też się mumii szybko pozbyłam. Pamiętam, że lubiłam kosmitów z dwójki, ale w trójce kosmitów raczej nie będzie, skoro od początku dali nam zieloną, niebieską i czerwoną skórę.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2011, 12:32   #147
hellraiser
Guest

Cytat:
Napisał Frettka Zobacz post

Wyrażam więc radość .
Właśnie jak najwięcej tego typu stworów! Ja tam je lubię, granie samymi "ludzkimi" Simami jest dla mnie zwyczajnie nudne. A tak to zawsze jakieś urozmaicenie. Nie trzeba przecież tymi stworami grać. Gorzej, jeżeli gra samoczynnie tworzy nowe stwory, a tego nie chcesz, np. masowe zmienianie Simów w wampirów. Mnie też to irytowało, bo lubię trójkowe wampiry, ale chciałem, aby byli nimi tylko nieliczni.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2011, 14:33   #148
anie_1981

Właśnie o tym cały czas mówię (piszę). Niech sobie będzie nawet ze 100 różnych mutantów, ale znając politykę EA Games i PZ, boję się, że też gra będzie zmuszać do gry tymi stworami. A ja nie chcę nimi grać i żadne automatyczne generowanie dziwadeł mnie do tego nie zmusi. Teraz mam moda NRaas Story Progression i on nie pozwala na generowanie wampów, mam spokój. Mam tez NRaas Master Controller'a, którym mogłam skasować wszystkich wampów z miasta i w ten sposób mam spokój z wampami.
anie_1981 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 15.03.2011, 14:38   #149
Fallen

Reputacja: 11

Ja również chciałabym, by było jak najwięcej paranormalnych stworków ^^ Uwielbiam duchy, mumie, zombie, wampiry, wilkołaki, ufo - wszystko! Dzięki nim, gra staje się ciekawsza... A czy dodatek kupię - nie wiem...
stare 15.03.2011, 14:41   #150
anulqa
Guest

Skoro mają być kamery, to być może wróci coś na kształt wspomnień z TS2 A może będzie bardziej rozbudowane? Mogliby coś więcej powiedzieć
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości)

Zasady Postowania