![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
rageman fajnie by było. Co tu można dodać? Yeti, wielka stopa (raczej zmienić się w to coś nie da), wilkołak, UFO, czy jakieś inne skrzaty... Wilkołak to prędzej w zwierzakach (choć wątpię). Możliwe jedynie jest to, że mile zaskoczy nas obecność UFO. Najbardziej by pasowało.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
|
![]()
@up, oraz czarodzieji
![]() Nie wypowiadałam się w tym temacie, bo mnie zamurowało po pierwszych newsach i filmikach. Naprawdę nie wiem co powiedzieć, teraz tak patrząc to chyba wole te 'Pokolenia' od 'Zwierzaków'. Jak widzieliśmy, mała coś nagrywa kamerką, a cała rodzina ogląda w telewizorze hmm 'wspomnienia'? Być może i tak będzie. Może będzie można nagrać ślub i obejrzeć go na stare lata? ![]() @down: chodziło mi o liceum ![]()
Ostatnio edytowane przez Kamis : 15.03.2011 - 13:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Ale przecież szkoła średnia jest rzekomo od podstawy xd
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
No... wreszcie
![]() Wielopokoleniowe i wielodzietne rodziny nabiorą sensu - dotąd było to przede wszystkim przewijanie dzieci i odrabianie prac domowych, w oczekiwaniu na zmianę grupy wiekowej. Niby wiało nudą, ale z drugiej strony graczowi takiemu, jak ja, nie odpowiadało urozmaicanie rozgrywki imprezami, skandalami itd. Jak ktoś już wspomniał wyżej, najgorsza jest obawa przed wiecznie zapaskudzonymi drzwiami (jajka, odchody w podpalanej torbie i inne), bo EA uwielbia pewne rozwiązania narzucać. No i oczywiście błędy - ale o ile pozostaną "w normie" - nie przekroczą ilości bugów z PZ, to to dla mnie NA PEWNO będzie lepszy dodatek od poprzedniego. Tylko żadnych mumii, zombie, wampirów, x-menów, magów, zmiennokształtnych, strzyg, utopców i inszego tałatajstwa. Ble. Wyrażam więc radość ![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Tymi Waszymi komentarzami się nakręciłam na Pokolenia. Nadal wolę Zwierzaki, ale może się to zmieni
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Podpisuję się... Simowe miasta dla Simów! Mutanty go home! Nigdy mnie nie kręciły upiory, duchy , zombiaki, wilkołaki, wampiry itd. Bawiłam się chwilę mumią, bo lubię Egipt, ale też się mumii szybko pozbyłam. Pamiętam, że lubiłam kosmitów z dwójki, ale w trójce kosmitów raczej nie będzie, skoro od początku dali nam zieloną, niebieską i czerwoną skórę.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Właśnie jak najwięcej tego typu stworów! Ja tam je lubię, granie samymi "ludzkimi" Simami jest dla mnie zwyczajnie nudne. A tak to zawsze jakieś urozmaicenie. Nie trzeba przecież tymi stworami grać. Gorzej, jeżeli gra samoczynnie tworzy nowe stwory, a tego nie chcesz, np. masowe zmienianie Simów w wampirów. Mnie też to irytowało, bo lubię trójkowe wampiry, ale chciałem, aby byli nimi tylko nieliczni.
|
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
Właśnie o tym cały czas mówię (piszę). Niech sobie będzie nawet ze 100 różnych mutantów, ale znając politykę EA Games i PZ, boję się, że też gra będzie zmuszać do gry tymi stworami. A ja nie chcę nimi grać i żadne automatyczne generowanie dziwadeł mnie do tego nie zmusi. Teraz mam moda NRaas Story Progression i on nie pozwala na generowanie wampów, mam spokój. Mam tez NRaas Master Controller'a, którym mogłam skasować wszystkich wampów z miasta i w ten sposób mam spokój z wampami.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja również chciałabym, by było jak najwięcej paranormalnych stworków ^^ Uwielbiam duchy, mumie, zombie, wampiry, wilkołaki, ufo - wszystko!
![]()
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
Skoro mają być kamery, to być może wróci coś na kształt wspomnień z TS2
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|