![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zainstalowałam. Szału nie ma, ale wiadomo, to tylko akcesoria. Ciuchy są mniej więcej po połowie - połowa ładna, połowa paskudna
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 | |
Reputacja: 26
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
ok.,zakupiłam akcesoria dzisiaj rano i...padlam ,gdy włączając grę program startu wołał o płytę z dodatkiem Pokolenia,a od akcesorii była w napędzie,wiec wgrałam cracka,czego za bardzo nie lubię,ale ten NoCD mod przestał działać
podobają mi się rzeczy,ale nie mogę znaleźć tych regałów ![]() może mi ktoś powiedzieć w jakim katalogu je znajdę? |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
Mi i tak najbardziej podoba się drzewko "Klub dzieciaków", zwykły, drewniany domek. Jest ładnie wykonany i można się bawić w piratów... Poza tym to obiekty są ładne, ale nie rewelacyjne. Na razie wydaję opinie na podstawie screenów i filmików, ja jeszcze nie mam tych akcesoriów, przyjdą prawdopodobnie jutro. Niby wysyłka kurierem, ale dosyć tania, więc nie bardzo wiem co mam o tym sądzić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Z tego co pamiętam, te "regały" to tylko ozdoby i są w dekoracjach - w każdym razie nie próbowałam na nich nic stawiać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Mi chyba będzie się bardzo podobała ta dekoracja z torbą i butami... Wygląda ślicznie, no przynajmniej na screenach. Co do ubrań i fryzur, to nie mam na razie zdania. Jak dla mnie, to te od EA mogłyby nie istnieć. Naprawdę może ze 20% ich fryzur i ubrań mi się podoba. Moi ludzie są od stóp do głów ubrani w "nieoficjalne" rzeczy. No byle do jutra. Czekam od rana na kuriera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
A ja rzadko czeszę i ubieram swoich Simów w coś innego, niż EA - tyle, że mam bardzo dużo Store, a to stamtąd pochodzą zwykle moje ulubione ciuchy i fryzury... No i co dodatek/akcesoria, to lepsze ciuchy, bo w podstawie i pierwszych dodatkach to była żenada.
Wracając jeszcze do tematu - podoba mi się nowy ekran ładowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
Dałby ktoś zdjęcia fryzurek z MŻ?
Proszę. ![]()
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
ależ proszę Cie bardzo http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60606
co do regalu,to w dekoracjach go nie ma,sprawdzę w rzeźbach |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
O dzięki Ilona, zapomniałem o tym temacie ;D
Ja akcesoriów nie kupię, trochę szkoda mi kasy na parę mebelków i kilka ciuchów których i tak bym nie używał. hmm, może kolega kupi to od niego pożyczę. XD
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|