![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi by kompletnie wystarczyło aby dopracowali porządnie trójkę - mniej bugów. To irytujące, kiedy po długiej rozgrywce chcesz zapisać - nie możesz. Twój Sim gotuje, przerwiesz mu - chodzi z miską na ręku. Jedziesz samochodem w miejsce publiczne, bawisz się tam, wracasz taksą - bo samochód utknął na drodze. Doskonale wiem, że rozwiązują to mody, jednak to chyba nie powinno mieć miejsca. Poprawianie bugów należy do twórców gry.
The Sims 4 jeśli już w ogóle miały by wyjść, to chciałabym tylko jednego - mniejszej ilości błędów i stabilizacji.
|
![]() |
#142 |
|
![]()
Moja simka, która miała 5 braci, czy tam sióstr wyprowadziła się ze swoim narzeczonym. Patrzę na drzewo, a tam nikogo nie ma.. Tylko chłop, xD. I chciałabym, żeby nie było tego w 4 ;/ No a ja tak się zdziwiłam jak flirtowała z ojcem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Hmm... Fajnie byłoby gdyby parę dodatków było już w podstawowej wersji. By nie czekać pół roku na nowy dodatek. A tak to kupi się podstawę i np. Można już wyjeżdżać na wakacje, mieć psa czy kota... I żeby simy (tak jak w dwójce) wyjeżdżały samochodem z garażu. Nierealistyczne jest gdy sim podchodzi do ulicy a samochód pojawia się znikąd.
![]() |
#144 | |
Guest
|
![]()
Nie będę się wysilał - przechylonym tekstem napisałem moje komentarze
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Ja bym kupił 4 tylko wtedy, gdyby w podstawce, były już zawarte takie dodatki, jak "Zwierzaki", "4 Pory Roku", "Podróże". Nie będę wydawał pieniędzy, na ulepszoną wersję 3.
![]() |
#146 |
|
![]()
Zgadzam się. Pogoda i zwierzęta są nieodzownymi elementami życia, więc powinni być w podstawie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Czwórka to już nie dla mnie, nie stać mnie na nowego kompa, ten co mam jest super, ale Simsy zawsze lubiły "wymagania maksymalne". Skóro trójka się tnie i wlecze, to nie chcę widzieć czwórki na moim kompie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
|
![]()
Ja bardzo czekam, na grafikę 4. Ciekawi mnie jak to wszystko będzie wyglądać, Simy, miasta, parcele etc.
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Mi się wydaje, że przy 'czwórce' nie powtórzą błędu z 'trójki' i gra będzie lepiej zoptymalizowana.
Tak na prawdę teraz odejmują sobie wiele graczy, ponieważ nawet na dobrym, spełniającym wymagania komputerze 'kochana' trójeczka może się niemiłosiernie ciąć.. Jest też kwestia rozszerzeń. w the sims 4 wszystkie podstawowe funkcje powinny być zawarte w podstawie (pogoda, zwierzęta, specjalne kariery etc.). Następne dodatki mogłyby być wtedy mniej ingerującymi w samą podstawę gry. takowe uzupełnienia były by mniej złożone jak dodatki do 'trójki', czy 'dwójki', ale również bardzo ciekawe. |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
Najlepszym w ogóle rozwiązaniem (oczywiście nie finansowym dla EA) było by zawarcie w podstawie wszystkich dodatków i stworzenie gry składającej się z samej podstawy jako całości.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|