![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]() Witam,
zachęcona pokazami Waszych pięknych Simów, postanowiłam pokazać coś od siebie. Nie bez lęku zakładam ten temat - nigdy nie dawałam nic do oceny innym ![]() Tyle tytułem wstępu ![]() Pierwsza prezentowana przeze mnie Simka powstała, gdy sfrustrowana szukałam partnerki dla postaci Kadaja (z "Final Fantasy VII: Advent Children") i niestety żadna Jona, Paris czy inna Suzie kompletnie mi na nią nie pasowała. Przede wszystkim nie ta bajka ;p Kadaj to postać fantasy, a te Simki są współczesne aż do bólu. Poza tym to czarny charakter, mrok, a ja umyśliłam sobie, że dla równowagi i poskromienia jego charakteru, musi poznać swoje zupełne przeciwieństwo. Tak więc powstała chodząca dobroć (lol), hybryda anioła, elfa i czego tam tylko chcecie: (Ci, co znają świat FF pewnie popukają się w głowę widząc Kadaja wśród drzewek, kwiatków, koników itp., ale osobiście nie przepadam za anime, więc wprowadziłam go do mojego własnego magicznego świata, do którego strasznie mi pasuje, nooo... ![]() ![]() Pozdrawiam! |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|