![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
@bindi - tez probowalam i podczas randki i poza randka dzien w dzien simowy i nic....nie wiem moze sie zacieli zobacze jak nastepni simowie beda mieli do czynienia ze zwiazkami :/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
|
![]()
@Remus, inne osoby też miały z tym problem i z tego co pamiętam trzeba było wejść w historię zakupów i tam pobrać.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
|
![]()
Kolejne pytanie.
Czy można wstawić na stronę awatara swojego sima. Bo mam do wyboru, a chcę umieścić tam swój. Jak to zrobić. |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
|
![]()
Chodzi Ci o główną stronę Simsów? Musisz wysłać na GW Sima i wtedy będziesz mógł go wybrać na avka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
A jak to zrobić bo nie widzę tej opcji.
Giełda Wymiany i co dalej |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Eksportujesz Sima w grze, do pliku (strzałka z trybikiem, nie folder), on Ci ląduje w Moich Dokumentach, w katalogu Exports. Odpalasz launchera i wysyłasz plik na swoją stronę. Potem idziesz do swojego profilu na giełdzie wymiany, przeglądasz swoje działa i szukasz tego Sima. Tam gdzieś będzie można wybrać "to jest mój avatar", czy tak jakoś. W menu avatarów chyba też już można będzie wybrać go z listy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Moje simsy kiedyś chodziły jak w niebie, a teraz kiedy tylko je włącze, wywala mnie na pulpit. Mój laptop spełnia wymagania, wcześniej przed zainstalowaniem Zostań Gwiazdą było wszystko okej. Folder "downloads" wywaliłam na pulpit, ale to nic nie dało. Ja już nie mam do nich siły...
![]() |
#148 |
|
![]()
@Remus, też miałam z tym problem, niby był poradnik, ale po angielsku, więc nie hcicało mi się myśleć
![]() @Katerina, w piątek grałam sobie Zadkową, oglądam sobie jej domek i nagle mnie wywaliło ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
@Katerina, Fileable:
Poczekajcie na kolejną łatkę. ZG jest stosunkowo nowym dodatkiem i pewnie jeszcze nie raz pojawią się jakieś większe i mniejsze błędy (łącznie z tymi wywalającymi do pulpitu). Po instalacji Zwierzaków miałam podobny problem ze stabilnością gry, ale wszystko wróciło do normy po wgraniu aktualizacji. Ja już się przyzwyczaiłam, że działające bez zarzutu simsy to kwestia czasu, bo prędzej czy później i tak się coś spartoli ![]()
![]() |
#150 |
|
![]()
A to musi byc wina aktualizacji? Dzisiaj od dluzszego czasu odpalilam simsy, po czym zawiesily sie i musialam wylaczyc. Ma ktos jakis pomysl dlaczego tak jest?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|