|
![]() |
#2 |
Reputacja: 12
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie wiem, Robaczku, czego ty nie rozumiesz
![]() Jakie to jest tajemnicze! Kim jest ta Margaret i co chce on Ann? Z początku myślałam, że to duch jej matki, ale chyba się pomyliłam. Jak zawsze świetnie, chcę więcej ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Emi właśnie chodziło mi o ten dych matki. Troszkę trudno się połapać z tyyym
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Ja tam się połapałam.
![]() Wszystko fajnie. Czekam na next. Ślczne simy!
![]() |
#6 |
Reputacja: 14
|
![]()
Zgadzam się z komentarzem emi smile, czego ty tu robaczku nie rozumiesz?
Wszystko jest zrozumiałe bardzo fajnie się czyta gratuluję ci Smallcherry99. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Hej. Jestem chyba jedyną osobą na forum, która tak często zmienia rodziny. Oczywiście, nie ma to jak skończyć z rodziną po jednym odcinku, ale cóż. Nie będzie już Annabell, bo jak robiłam odcinek to mnie wywaliło, a potem jak wchodziłam pisało coś o zapisie i nie dało się uruchomić tej rodziny. Wkurzyłam się, bo już z 3 trzecia rodzina, którą pokazuje na forum tak kończy. Więc zrobiłam reinstalację gry i wszytko powinno być ok. Ale kim bym była, gdybym czegoś nie zepsuła? Oczywiście, ja, wspaniałomyślna nie zapisałam save'ów. Jednak się nie poddaję i zrobiłam nową rodzinę, którą będę wam przedstawiać, mam nadzieję, że przez dłuższy czas
![]() Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 21.11.2012 - 12:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Hahahahah, geniuszu, to zrób teraz kopie zapasowe, co?
![]() Czekam na nich!
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Rodzina Hajurawi, część 1
Ci młodzi przyjaciele niedawno wprowadzili się na obrzeża Moonlight Falls. kupili sobie mały, przytulny domek i wyposażyli go w najpotrzebniejsze rzeczy. ![]() Ona Lediana- Zwariowana, ciesząca się życiem dziewczyna.Zaczęła pracę jako wróżbita. Czasami potrafi zachowywać się jak dziecko, ale gdy trzeba zachowuje powagę. On Klaus- czystokrwisty, poważny i mądry wilkołak. Zawsze postawia na swoim. Jedyną osobą, której da się przekonać(czasami) to Lediana. ![]() Jako to, że teraz Lediana jest gospodynią domową, musi nauczyć się pichcić. ![]() Klaus bardzo dbał o swoje ciało i często ćwiczył. ![]() Z róznymi skutkami. ![]() Następnie czas na trochę rozrywki. ![]() Niestety Ledianie, nie bardzo podobała się gra, bo przegrywała ![]() ![]() Lediana przyrządza kolację. ![]() Następnego ranka Klaus pobiegł na poranny jogging. ![]() Po powrocie poszedł do kuchni. Podbiegła do niego Lediana i poprosiło go, żeby poszli na festiwal, który przyjechał do miasta. ![]() Klaus nie lubił takich zabaw, uważał, że są zbyt dziecinne jak na niego i powiedział przyjaciółce, że nie ma czasu. ![]() Lediana relaksuje się podczas czytania gazety. ![]() Przez cały dzień jej się nudziło, ale nie chciała iść sama na festiwal. Robiła wszystko, aby czas szybciej upłynął. Nawet załozyła konto na portalu randkowym. ![]() ![]() Następnie poszła do księgarni po nowe przepisy kulinarne. ![]() Tak, rzeczywiście, Klaus był bardzo zajęty. W szachy mógł pograć sobie później. ![]() Lediana, przed pójściem do łózka uczyła się nowego przepisu. ![]() Na lunch przygotowała omlety z grzybami. Nawet nieźle jej wyszły, mimo tego, że Klaus się czymś zakrztusił xD ![]() Lediana, również była uparta. Nie dała zw wygraną, wiedziała, że Klaus w koncu się ugnie i pójdzie z nią na festiwal. ![]() Jedyna co ją zdziwiło to to, że zgodził się bez problemu. Gdy dojechali, Ledniana, niemal rzuciła się na budkę, w której malują twarz. ![]() Podczas, gdy Lediana, korzystała z usług malowniczych, Klaus, pograł sobie w piłkę. ![]() Gdy wybierałam maskę, wyglądała ona inaczej, ale najwidoczniej Ledianie się spodobało. ![]() Zawody w jedzeniu. ![]() I kto wygrał? ![]() Lediana powiedziała Klausowi, żeby poczekał na nią koło toru wrotkarskiego, a sama poszła do toalety. Przebrała się w strój kąpielowy i zakradła się z balonem wody do Klausa. ![]() Gdy już się obracał, Lediana wzięła zamach i rzuciła w niego balonem. ![]() Chłopak zaczął ją gonić. Dziewczyna uciekła i stanęła naprzeciwko Klausa. Tak się stało, że było to pole do rzucania balonami. -Słabeusz!-krzyknęła, a następnie znów rzuciła w chłopaka. ![]() ![]() "Jeszcze się zemszczę" myślał Klaus. Ps. na festiwalu zmarła mi sprzedawczyni przekąsek. ![]() Dojechali do domu i wzięli kąpiel. Klaus był szybszy i gdy usłyszał, że przyjaciółka skończyła, dorwał poduszkę i zawołał ją na dół. Niczego nie spodziewająca się dziewczyna zeszła i oberwała poduszką. ![]() Uciecha Klausa była wielka. ![]() Jednak nie na długo. Lediana szybko mu się odwdzięczyła. ![]() Po wielkiej bitwy na poduchy, oboje zmęczeni poszli spać. ![]() Dziś był pierwszy dzień, kiedy Lediana miała iść do pracy. Żeby zrobić niespodziankę Klaus wstał wczesniej i zrobił śniadanie. ![]() Śniadanie wystygło, a Lediana nie schodziła. Chłopak poszedł się przebrać, a po chwili w kuchni pojawiła się Lediana. "Co się z nim stało? Najpierw wczoraj teraz śniadanie."- myślała Usiedli przy stole, a przyjaciel przeprosił ją, że śniadanie nie jest ciepłe, ale myślał, że szybciej zejdzie. ![]() Robimy pranie. ![]() Wdzianko do pracy. Trochę wieśniackie ![]() ![]() Miiiodzik!! ![]() Klaus wiesza pranie.(Glimmer, nie, on nie jest robolem) ![]() c.d.n Ostatnio edytowane przez Chwalisława : 29.12.2012 - 10:10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Mi osobiście bardziej pasowała tamta wersja opowiadań. Wiem, że ten dział to Opowiadamy jak sobie gramy, ale nie zaszkodzi wprowadzić troszeczkę scenariusza. Więc zrób jak uważasz, a ja się dostosuję.
Twoi simowie są przepiękni, zdjęcia są świetne, najlepsze jest zdjęcie jak Klaus dostał poduszką po buzi ![]() ![]() Czekam z niecierpliwością na c.d ![]() @up : ciekawi mnie jak dalej rozwiniesz ich losy ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|