![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Dziękuję za oceny.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#142 |
Reputacja: 11
|
![]()
Sandi - bardzo ładna, naturalna. Mój typ urody Simowej
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Sandi jest świetna! Uwielbiam taki typ urody u simów. *w* Bardzo fajną ma fryzurę. Najbardziej podoba mi się chyba szóste zdjęcie. ;D
![]() |
#144 |
|
![]()
Simka ładna, choć nie oryginalna. Jak dla mnie ma za długi nos i zbyt gęste, długie rzęsy.
Ubiór i sceneria również marne, można było nad nimi popracować. Jest jeszcze jedna, dla mnie dziwna rzecz. Po co jej ta poza na palenie papierosa skoro go nie ma? Dziwne... Daję z trudem 4/10
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
Ładna, podoba mi się jej strój. Ma bardzo fajne buty, możesz napisać mi skąd pobierałaś?
![]() Ma ten dziwny typ urody, za którym nie przepadam w simach. Ale ma ładny nos. Zmieniłabym soczewki. 7/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Sandi jest bardzo naturalna i delikatna. Podoba mi się.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
![]() |
#148 |
|
![]()
Taka mroczna simka i szalona.
![]() Jak dla mnie ma zbyt pstrokaty strój, wolę rzeczy stonowane, ale myślę, że jej pasuje. I rude włosy także. Nie wyobrażam jej sobie w innych. Ma trochę dziwne soczewki. Fajna fryzura i buty(możesz napisać skąd są xD). Rysy twarzy też całkiem niezłe. |
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Na ostatnim zdjęciu przypomina mi Drew Barrymore, ale nie da się ukryć, że twarz ma zbyt pociagłą, co, moim zdaniem, odejmuje jej wiele uroku.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Reputacja: 16
|
![]()
Boże, Sandi jest prześliczna! Jestem fanką takich simek, to jak ktoś je robi to dla mnie jest jakiś majstersztyk!
![]() Ogólnie jest bardzo ładna, te podchodzący pod kolor zielony oczy - marzeniem jest takie mieć! Strój? na minus :C do tego tipsy też na minus, nie pasują mi do jej twarzy. To jak jej buzia się prezentuje niezbyt pasuje do jej ubioru. 9/10 - za te minusiki ![]() Ohh, a teraz ruda! ![]() Tassy, hmm. Wysokie czoło, za wysokie. Nos nie współgra z tym czołem, wygląda przy nim strasznie szpiczasto. Usta też jakieś dziwne, dolna warga jest węższa od górnej? czy to taki efekt szminki? ![]() ![]() Ogólnie nie chciałabym wydawać oceny punktowanej, to mogłoby być trudne. Czekam na kolejne simy! ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|