![]() |
#142 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja zawsze kupuje w saturnie, bo tam mają w dniu premiery światowej a czasami nawet i dzień przed. Mam urodziny w poniedziałek więc idealny prezent. Nie mogę się doczekać. Najbardziej ciekawi mnie prowadzenie kurortu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja też kupie ten dodatek w dniu premiery
![]()
![]() |
#144 |
|
![]()
Zgadzam się z #miłośniczka zwierząt , ja właśnie nigdzie nie jadę , więc dodatek jest wprost stworzony dla mnie
![]() Ja od CPR zacząłem zamawiać w empiku przez internet , egzemplarz przychodzi w premierę , wersja limitowana i płacę 15 zł mniej ![]() ____________ Tylko SŻ było wyjątkiem , kiedy to kupiłem razem z SimCity podczas kilku dniowej promocji , kupiłem w MediaExpert , zapłaciłem za SImCity , SŻ dostałem gratis ![]() Ostatnio edytowane przez Poskacper : 20.06.2013 - 16:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
|
![]()
A ja byłam tak napalona na ten dodatek, ale teraz mój zapał ostygł, bo ja jestem przyzwyczajona do gry w Suinset Valley i raczej nie przeprowadzę moich simów do nowego otoczenia, a jak w SV nie będzie tych atrakcji, które proponuje nowy dodatek, to nie opłaca mi się go kupować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
|
![]()
Searle, a jak przeprowadzasz simy do innego mista, to dalej mają zapisane drzewka z pokoleniami,wspomnienia i kontakty ze starego otoczenia?
I dobra wiadomośc (tak sądze): jesli producentom nie bedzie sie chciało edytowac głebin, poziomu oceanu i reszty wód w innych miastach, to mozemy to zrobic sami przez program do tworzenia/edytowania swiatów. "the sims 3 narzedzie stwórz świat - BETA" |
![]() |
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Jak przeprowadzi się simy do innego otoczenia , zostaje wszystko , tylko co do kontaktów / znajomości nie jestem pewny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Gdzieś było o tym mówione, że kontakty ze starego otoczenia zostaną usunięte, a drzewko i praca zostają bez zmian, chyba, że nowe miasto nie oferuje takiej pracy, wtedy zawód również zostanie usunięty.
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Ale chodzi mi głównie o to, że mi się SV bardzo podoba i zrobiłam je "pod siebie" ustawiając parcele i domki, jak mi się podoba - wszędzie mam blisko i jestem obeznana w terenie
![]() Aczkolwiek teraz dopiero bliżej przyjrzałam się modowi o nazwie Traveler i w takim wypadku potraktuję nowe otoczenie jako jedno z otoczeń wakacyjnych i będę tam mogła jeździć na wakacje ![]() Co jednak nie zmienia mojego zdania, że stare okolice powinni też dostosować do warunków nowego dodatku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
Fakt, powinni dostosować całą grę do nowego dodatku, ale im się nie chce grzebać przy miastach, które już zrobili. Ja podejrzewam, że jeśli będzie taka możliwość by budować w CAW te światy z podwójnym dnem, to może da się zaedytować te stare miasta EA. Ja obecnie mam w grze poprawione wersje miast z mts, z poprawionym trasowaniem, może da się samemu ręcznie dodać to drugie dno...
A co do przeprowadzania się do nowego miasta, czy to z nową łatką, czy bez niej, zasada jest ta sama: Zostają tylko kontakty i drzewko aktywnej rodziny. Wszyscy sąsiedzi, czy to spokrewnieni, czy nie, przestają istnieć dla naszej aktywnej rodziny po przeprowadzce. Dlatego jak ja kiedyś przenosiłam moją wielopokoleniową rodzinę do innego miasta, użyłam moda NRaas Porter. Ma swoje za uszami, ale potrafi to zrobić. Trzeba tylko pamiętać, by po przeniesieniu, zapisać grę i załadować od nowa, przed wszelką ingerencją w przenoszeniu\zmienianiu nazwy rodzinom. I ważna rzecz (przynajmniej dla niektórych), NRaas Porter przenosi też zmarłych, z poprawnym drzewem genealogicznym! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|