![]() |
#141 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mi też tak się działo na początku , trzeba pytać kilka razy , aż w końcu będą 2 powiadomienia , 1 które napisałaś , a 2 "proszę weż i zjedz te wodorosty , jeżeli chcesz się do nas przyłączyć" czy coś takiego (już dokładnie nie pamiętam) , ale w każdym razie , trzeba pytać aż do skutku
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#142 |
|
![]()
A ja mam pytanie, czy istnieje jakiś sposób na zmienienie syreny w sima oprócz braku słonej wody? Bo chciałem znowu zmienić sima w człowieka myśląc że te syrenie wodorosty pomagają a tu pupa.
![]() Proszę o szybką odpowiedź.
![]() |
#143 |
|
![]()
No właśnie , Juhas z tymi wodorostami nie idzie , bo pisze , że syrena nie je takiego rodzaju wodorostów, a mam pytanie. Ja też chce zamienić syrena w sima , a jestem caly czas na dworze i nie ma tego nastrojnika , to przez nagrodę "permanetna syrena"?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 11
|
![]()
Jeśli twój sim ma wykupioną tę nagrodę to pewnie tak bo nie potrzebuje już słonej wody by utrzymać rybi ogon więc nie będzie możliwości powrotu do normalnego stanu bez użycia moda, o ile taki wyjdzie.
Ostatnio edytowane przez Chloé : 01.07.2013 - 19:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#145 | |
|
![]() Cytat:
A tak w ogóle, to jest jakiś sposób na pozbycie się wykupionej nagrody życiowej? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#146 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Nie wiem, jak pozbyć się jednej, ale jeśli za pomocą kodu edytujesz sima w CASie, to znikają wszystkie nagrody, oprócz przedmiotów. U mnie tak jest przynajmniej.
![]() |
![]() |
#147 |
|
![]()
Ja wielokrotnie edytowałam Simów w CAS i jeszcze nigdy nie zniknęła mi choćby jedna nagroda szczęścia, a mają ich sporo. Nagrody szczęścia da się usunąć tylko modem, nie znam jednak innego niż NRaas Master Controller (potrzebny jest też jego dodatkowy moduł, cheats). Klikasz na Sima\NRaas\Master Controller\Opcje Zaawansowane (te wyżej)\Cechy Charakteru\Usuń nagrody... Tak to chyba mniej więcej wygląda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Czyli wychodzi na to, że mam w grze jakiś błąd, dobrze wiedzieć
![]() Małe pytanie: czy u was też Kraken nie chce atakować żadnej łodzi? Jak mu każę to zawsze ta interakcja jest na wyblakłym pasku i tylko się pokazuje, że Kraken nie może tej łodzi zaatakować..
![]() |
![]() |
#149 |
|
![]()
Bo są warunki: 1 , na tej łodzi musi być co najmniej 1 sim. Po 2 , ta łódż musi stać w miejscu. Nie wiem tylko , czy może atakować wszystkie łodzie , czy tylko te większe.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
|
![]()
Kędziorku mam tak samo, pisałem nawet o tym wcześniej. Żeby było ciekawiej opcja była zablokowana nawet w sytuacji kiedy na stojącej na wodzie łódce był wróg mojego sima.
A z syreną będę musiał się pomęczyć dopóki nie minie ten nastrójnik. ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|