![]() |
#142 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
U mnie wszystko działa sprawnie, poza tym, że czasami muszę odświeżać stronę dwa razy, żeby mi się załadowała, o to dotyczy tylko forum, ale już się przyzwyczaiłam xD
![]() |
#143 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
To ja coś dorzucę od siebie:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=65173 może warto ten temat również przenieść do działu TS4? http://forum.thesims.pl/showthread.p...12#post1733512 No i dlaczego posty od 258 do 261 zostały przeniesione? Rozumiem resztę, ale te akurat są wciąż odnośnie informacji o tym, że zdjęcia nie pokazują faktycznej grafiki w grze. Poza tym szczerze mówiąc nie widzę sensu na razie zakładać choćby dwóch oddzielnych tematów dla TS4(a co dopiero działu), skoro i tak teraz mamy tylko logo, kilka renderów + garść dość ogólnych informacji. Jak już to bardziej nadawałby się temat wyłącznie o newsach(i najlepiej zamknięty, żeby inni nie pisali) i temat dyskusja ogólna. Ostatnio edytowane przez Caesum : 25.07.2013 - 13:07 |
![]() |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up - popieram
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#145 |
Reputacja: 12
|
![]()
na wielu forach temat o sims4 był już dawno, poza tym trochę dziwnie było gadać o 4 w temacie sims3, więc według mnie już lepiej jak ma swój dział ta czwórka
![]()
![]() |
![]() |
#146 |
Reputacja: 17
|
![]()
'Witaj, xheyanna.
Ostatnio zalogowany: Dzisiaj o 22:48 Prywatne Wiadomości: 0 nie przeczytanych, Razem 0.' Nie żeby coś, ale mam takie małe pytanko, czemu 'nieprzeczytanych' jest napisane oddzielnie ? Czyżbym całe życie żyła w błędzie? ![]() ![]()
![]() |
#147 |
Reputacja: 14
|
![]()
kilka postów wyżej padło to samo pytanie
![]() Ale z racji, iż nikt nie odpowiedział - z tego, co mi wiadomo, to błąd tłumaczy, na które niestety nikt nie ma wpływu. Jest więcej takich błędów (o zgrozo, "tą", zamiast "tę"), jednak nic na to nie poradzimy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
Właściwie to można to poprawić, panel admina daje możliwość poprawienia takich tekstów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#149 |
Reputacja: 17
|
![]()
no właśnie zastanawiałam się czy to tylko czyjeś przeoczenie, czy może faktycznie nie ma na to wpływu biorąc pod uwagę fakt, że jestem tu kilka dni, a forum jest już kilka lat
![]() Takie błędy to niby nic, ale niekiedy trochę irytują. Od razu mi się ryje mózg i mam wątpliwości co do takich banałów ortograficznych ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez xheyanna : 27.07.2013 - 22:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Reputacja: 14
|
![]()
Upup, jeśli tak to ostatnim razem administracja zrobiła nas w konia, bo ktoś już zwrócił kiedyś uwagę na "tą" zamiast "tę" przy okienku z ostatnimi odwiedzianami w profilu i wówczas padła taka odpowiedź że się nie da
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|