![]() |
#142 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
No niby tak, ale z drugiej strony może też nie chce pisać, żeby od razu nie zginąć. Ciężko wyczuć
![]() Dziś w sumie będzie lepiej widać jaką taktykę stosuje mafia: losowo eliminuje, tych, którzy mogą skojarzyć fakty czy tych, którzy milczą. |
![]() |
![]() |
#144 |
Reputacja: 39
|
![]()
Ja nie jestem pewna winy cheeby. Myślę, że mój głos pójdzie na Mery.
#146 | ||
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]() Cytat:
O to to to! Właaaśnie to chciałam zaproponować ![]() Cytat:
2. MAM ŻYCIE POZA FORUM I NIE PISZĘ BO MNIE NIE MA XD Ja rozumiem jakbym się przez dwa dni nie udzielała, ale nie ma mnie 12 godzin na forum (bo szkoła...) i już się zaczyna xD Jak chcecie to głosujcie na mnie, wolna wola, nie zabronię wam przecież ![]() Ja szczerze mówiąc nadal nie wiem na kogo głosować, ale raczej zagłosuję na alpherainna. Rzuca oskarżeniami na prawo i lewo, odwraca od siebie uwagę, nie podoba mi się to :x (EDIT: Dopiero teraz zauważyłam, ze to jego zacytowałam xd) No ale, każdy głosuje za siebie, ja nikogo nie namawiam a za prądem też nie pójdę. Mam swoje typy i ich się trzymam.
Ostatnio edytowane przez Meryam : 04.03.2015 - 15:58 |
||
![]() |
![]() |
#147 |
Reputacja: 25
|
![]()
Ej to jak?
Ja się waham między alphem a Mery. To znaczy wolałbym na Ziemniaka/Lepkiego, ale nikt nie głosuje chyba na nich soł. |
![]() |
![]() |
#148 |
Reputacja: 10
|
![]()
dopsz Mery, ja chcę tylko zauważyć, że rzuciłem tylko trzy podejrzenia, ty byłąs jedynie osobą, na którą zagłosowałbym, gdyby inni też tak zrobili. poza tym kilka stron tematu wcześniej powiedziałem - BYĆ MOŻE MERY nie pisze dlatego, że jej nie ma.
rzucam oskarżeniami na prawo i na lewo? jedyną osobą, której samej wysunąłem podejrzenie była Charionette, która, po przeanalizowaniu faktów, w mafii nie jest. reszta podejrzanych, między innymi ty, było propozycją innych, nie mnie. ale spoko, głosujcie jak chcecie. ale nie zdziwcie się, gdy okaże sie, że nie jestem w mafii.
![]() |
#149 |
Reputacja: 41
|
![]()
Ja zagłosowałbym na Mery. Intuicja mnie nie zawodzi.
|
![]() |
![]() |
#150 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
...tym zdaniem się wkopałeś. Cherrie nie pisała nic szczególnego, ale będąc w mafii wiedziałbyś, że jej tam nie ma.
Albo ją dobrze kryjesz. Tak czy siak, mój głos leci na ciebie. Tyle w tej kwestii.
|
|