![]() |
#141 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=Metka] Potem Kasandra ożeniłą się z Piotrem Jakimśtam [QUOTE]
:laugha: Kręciłyśmy sobie kiedyś z qmpeleami bekę z takich klasowych buraków i zadawałyśmy takie <na pozór> niewinne pytanka: -Ej, Kaśka, ożenisz się kiedyś...? -Pewnie tak, no przecież nie zostnę starą panną, no co wy... -Ej, Marcin, wyjdziesz kiedyś za mąż...? -Mówiłem już, że nie lubię dziewczyn! My z nich tam sikałyśmy, oni najwyraźniej nie widzieli różnicy pomiędzy "wyjściem za mąż" a "ożenieniem się" i bardzo się dziwili jak wiłyśmy się ze śmiechu. hehe Pzdr-Nca |
![]() |
|
![]() |
#142 |
Guest
|
![]()
- No więc Oleńka dorastała. Wyszła za Dona(nie chciało mi się nim grać i został jaki był) Ale ten ją zdradził z pokojówką. Olka zabrała bliźniaki(
![]() |
![]() |
![]() |
#143 |
Guest
|
![]()
Hmmm! Wywaliłam poprzednią wersję gry i zaczęłam wczoraj z kopyta. Lavaggio mnie wytrzebiło z weny architektonicznej. I poszłam na maxa. Pograłam sobie 14 godzin z rzędu. Tym razem nieschematycznie.
A więc : Damian nie z Andżeliką a Lilianną - . Leca na siebie jak meserschmitty. Mają trzech chłopaków. /IMO układ 100X lepszy od układu z Andżeliką. Andżelika jakoś kiepsko leciała na Damiana./ Mortimer nie z Diną, a z Niną - mają bliżniaki w wieku szkolnym - parkę - Norberta i Natalię. Kolejna super parka - naprawdę świata za sobą nie widzą. Don z Diną - mają bliźniaki w wieku szkolnym - parkę - Darię i Doriana. Nie wiem jak dalej będzie z Donem, ale na razie ciężko zakochany w żonie. Kamerdyner Rodziny Makbetów z Kaśką Langerak. W sumie służba powinna sie trzymac razem. Wyprowadzili się i mieszkają w laboratorium. Na razie robią karierę naukową. Andżelika studiuje razem z Patrykiem Makbetem. Powiedzmy że studiują bo w kółko sie obściuskują. Siędzę, patrzę, ręce zacieram. Nieschematyczne zagrania dają często nieoczekiwanie pozytywne rezultaty. W sumie nie musiałam zbytnio ingerować, oni tak jakoś sami z siebie... A Daniel... Siedzi z Marysia i odkąd Kaśka wydała sie za Kamerdynera nie fika i nie ma głupawych pomysłów. Kasandry i Marzycieli nie ruszałam, ale od dawna wiem, że to nie jest dobry związek. Ostatnio edytowane przez Margierytka : 29.08.2005 - 16:19 |
![]() |
![]() |
#144 |
Guest
|
![]()
U mnie się troszkę pokomplikowało. Na ślubie Kasandry z Donem był malutki pożar (bo Kasandra robiła grilla) i spaliło się kilka osób m.in. Mortimer, który ratował imprezę i gasił pożar oraz Nina Kaliente. Mimo wszystko ślub się zakończył i Kasandra ożeniła się z Donem. Wszystko było fajnie, gdyby nie martwy Mortimer (duch). Don był tak przerażony, że po którymś straszeniu padł na zawał serca (beczka śmiechu). Kasandra się załamała. I żyje tak do dziś. Tymczasem u rodziny Widmo na Dziwnowie Oliwce udało się przeżyć!!!! Spełniałem jej marzenia dniem i nocą, aby udało się kupić eliksir. Oliwka poszła na emeryturę i odzyskała stracone niegdyś dziecko- Nerwusa Jakiś. Natomiast Ofelia urosła na piękną kobietę i wyprowdziła się do Miłowa, bo pragnęła normalniej żyć
![]() |
![]() |
![]() |
#145 |
Guest
|
![]()
Czemu ninie i donowi zawsze rodzą się bliźniaki? W mojej grze też. Może to ma zwiazek z pragnieniam romansowania?
|
![]() |
![]() |
#146 |
Guest
|
![]()
U mnie Don Lotario ożenił się z Kasandrą Ćwir. U Biedaków wybuchł pożar, w którym zginął Błażej i Balbina.
|
![]() |
![]() |
#147 |
Guest
|
![]()
Widzę, że nikt nie ma litość do biednych Simów
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#148 |
Guest
|
![]()
u mnie Don zarwał z Kasandra przed ołtarzem a Kasandra wpadla w depresje u biedaków balbina urodzila i jiest w ciazy z jakims facetem kapulet wszyscy nie zyja a w domu zamieszkali julia z romeo (bo tylko oni przerzyli)noi tyle
|
![]() |
![]() |
#149 |
Guest
|
![]()
Wiecie, gdy czytam niektóre posty włosy mi stają dęba =
![]() ![]() ![]() Tak mam: Damiana Biedaka i Andżelikę Przyjemniak wysłałam na studia. Oczywiście oboje ukończyli je z wyróżnieniem ![]() ![]() (wiem, że brzydka fryzka i sukienka, ale co mi tam, ślubu nie cofnę ![]() I co opiszę dalej? Po nocy poślubnej mieli wpadę... (jak prawie wszyscy moi simowie ![]() ![]() ![]() ![]() Balbina zaszła czwarty raz w ciążę ze Sławomirem ![]() ![]() ![]() Błażej Biedak oczywiście również skończył studia i dorósł. Potem wziął ślub z podstawioną przeze mnie simką... a tą simką byłam ja w simsach <lol> ![]() ![]() ![]() Nie trza chyba zaznaczać, że po nocce poślubnej znowu była, ekhym, wpada i niestety urodziły się... czworaczki... Ich imiona to: Julia, Andżelika, Beata i Dawid ![]() ![]() No to przejdźmy do Przyjemniaków... Marysia i Daniel wciąż piękni i młodzi (taa, znajomość kodów czasem się przydaje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, staruszkowie z rodzinki Próchno też mieli swoje pięć minut. Do kompletu i na osłodę ostatnich dni zaadoptowałam im dzieciaka. Jak na złość jest to chłopak. Rudy, w okularkach i z wielką gębą... cóż, przeżyje się ![]() ![]() Dina już dumnie nosi nazwisko Ćwir. Mortimera i jej bliźniacy(Szymon i Wiktor ![]() ![]() A tak planuję, co by zdziałać: Maćka Biedaka (trzeciego syna Balbiny) zeswatam z Lucyną Hak, pójdą se na studia i inne takie, potem wezmą ślub, życie jak z bajki, bla bla bla... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#150 |
Guest
|
![]()
A ja znowu miałam reinstalowane Simy i oto, co udało mi się zdziałać
![]() - Kasandra rzuciła Dona, a ścislej mówiąc to dala się przyłapać na zdradzie z Darkiem Marzycielem. Wkrótce potem została panią Marzyciel i cała rodzinka zamieszkała w domu rodzinnym Kasandry. - Don nie zraził się nieudanym związkiem (a szczerze mówiąc to się nawet ucieszył) i miał romans jednocześnie z Niną i Diną Kaliente. Potem ożenił się z kasią langerak i staraja się o dziecko. -Dina zastała kochanka w łóżku ze swoją siostrą. Rzuciła go, po czym rzuciła się w ramiona Danye Belluci (wym. Danie Belluczi), który przejął jej nazwisko. Teraz starają się o bobaska ![]() - Nina zaszła w ciążę, ojcem dziecka jest oczywiście Don. Na razie mieszka sama i czeka na narodziny. - Balbina Biedak zyje sobie w spokoju, Błażej jest już małym dzieckiem, a Damian zaliczył pierwszy pocałunek z Andżeliką Przyjemniak. Czekają teraz na trzecie dziecko, najprawdopodobniej Pawła. Zapoznała się też z bogatym sąsiadem ![]() A oto co zamierzam dalej zrobić: - Liliana Przyjemniak oczywiście wyjdzie za Szczepana Marzyciela, zamieszkają w dużym domu i będa mieli conajmniej trójkę dzieciaków. - Andżelika Przyjemniak i Damian Biedak też się pobiorą, ale oni zamieszkają w małej chałupce i ogranicza się do jedynaka. - Balbina Biedak wyjdzie za bogatego sąsiada (mój sim), zostanie przy swoim nazwisku i zaopiekuje się dwójką dzieci, które jeszcze nie dorosły. Błażej spiknie się z córka Diny/Niny/Kasandry albo kogokolwiek innego, a trzeci syn też kogoś tam sobie znajdzie... - Kasandra i Darek będa mieli dwójkę dzieci, a te dzieci oczywiście znajdą sobie kogoś, może jedno zostanie wolnym strzelcem. - Don i kasia będa mieli dwójkę dzieci, ale rozwiodą się i Kasia zostanie w domu, a Don zamieszka obok. Potem jednak Kasia wyprowadzi się z dziećmi do większej willi. - Aleksander Ćwir ożeni się z Lucynką Hak. Będa mieli jedno albo dwójkę dzieci. No i to chyba tyle... |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|