![]() |
#1491 |
Reputacja: 10
|
![]()
No dziwne to jakieś jest, teraz już się poddałam i zrobiłam sobie własny park festiwalowy tylko, że jak kończyłam wszystko i chciałam zapisać zwyczajnie wywaliło mi grę(program przestał działać).
Na tej rodzinie mam podobny problem jak chcę wysłać swojego sima do tej imitacji Paryża, gra zwyczajnie ładuje mi to miasto i za chwilę wywala mnie do pulpitu z takim samym komunikatem jak wyżej. Dodam, że skutecznie uniemożliwia mi to podróżowanie, a mam misję z Chin, która każe udać mi się właśnie do tego Paryża. Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Bo szczerze zależy mi na tej rodzinie i jakoś nie chcę grać kimś innym... ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1492 |
|
![]()
Witam,
specjalnie stworzyłam konto na tym portalu, gdyż pomyślałam, że może ktoś będzie potrafił mi pomóc. Aktualnie gram w the sims 3 na uniwersytecie (oprócz tego zainstalowane dodatki, które mam na komputerze to: cztery pory roku, po zmroku, wymarzone podróże, nie z tego świata i kariera, wszystko oryginalne, ponadto nic nie ściągam z Internetu). Na początku, gdy moja simka skończyła 2 kierunki studiów, przeprowadziłam ją do nowego mieszkania, jednak wtedy zaczął się pojawiać kod błędu 12, więc wróciłam do poprzedniego zapisu, w starym domu. Wzięłam ślub z jej chłopakiem z uczelni, wprowadziłam go do domu. Simka zaszła w ciążę, po czym zakończyłam rozgrywkę. Następnego dnia gdy włączyłam tę rodzinę, mąż ćwiczył przemowy przed lustrem. Okienko po lewej stronie, gdzie są twarze simów, którymi się gra, w jego miejscu było całe zielone. Gdy przełączyłam się na simkę, nie mogłam już z powrotem grać mężem, a ona wykonać żadnych interakcji na nim (resetowałam go, bez skutku). Simka w tym czasie kupuje książki, idzie do spa, a następnie zaczyna rodzić. Tu pojawia się kolejny problem: rodzi nieskończenie wiele dzieci! Na początku myślałam, że mam jakieś niesamowite szczęście, albo że dokonali zmiany w tym dodatku i rodzi się ich tyle, ile jest miejsc w rodzinie, ale przy kilkunastym, gdy moi simowie zniknęli z panelu, a pojawiły się same zielone, puste kwadraty, jako dzieci, zrozumiałam, że to jakiś błąd gry. Próbowałam zmieniać scenariusz, nie iść po książki, czy do spa, ale zawsze jest to samo. Bardzo proszę o pomoc |
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
|
![]()
Czym spowodowany jest częsty błąd zapisu 12? Jak się go pozbyć?
![]() |
![]() |
#1494 |
|
![]()
Staraj się często zapisywać grę jako... i dawać nowy zapis.
Nie zapisuj gry podczas pełni księżyca, bo ja właśnie wtedy miałam ten błąd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1495 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Mi się zawsze pojawiał, kiedy używałam kodu testingcheatsenabled true, więc lepiej się ograniczać w jego używaniu.
![]() |
![]() |
#1496 |
|
![]()
O niee, ja go używam przy każdym włączeniu gry, bez niego ani rusz
![]()
![]() |
![]() |
#1497 |
|
![]()
![]() |
![]() |
#1498 |
Supermoderator
Reputacja: 27
|
![]()
Ja go włączałam, zaznaczałam na skrzynce pocztowej potrzeby statyczne i go od razu wyłączałam. Nigdy nie miałam go już włączonego przez całą grę, a kiedy jeszcze "zapisywałam jako" to występowanie błędu 12 było minimalne.
![]() |
![]() |
#1499 |
|
![]()
sprobuje z tym wylaczaniem, chociaz to lipa bo ja go non stop uzywam ;p
![]() |
![]() |
#1500 |
|
![]()
A ja mam problem z zapisaniem gry i w ogóle z wczytywaniem. Szukałem tutaj na forum jakiegoś rozwiązania ale nic nie znalazłem.
Gra wczytuje się normalnie, tak jak zawsze ale jak już chcę zapisać grę to cały czas jest ekran ''Zapisuję'' i czekałem ostatnio ok. 30 min i w końcu wyłączyłem grę. I tak jest za każdym razem można czekać i czekać, a dalej jest ekran zapisywania. Gdzieś na necie znalazłem taką poradę żeby zmienić aktywną rodzinę, tam zapisać i potem wrócić do swojej i znowu zapisać i, że niby potem jest już dobrze ale jak biorę ''edytuj miasto'' to tam sytuacja jest ta sama... cały czas ekran ''wczytuję''. Reinstalowałem grę i to nic nie pomogło.. pamięć wirtualną też zwiększyłem do 6000.. wszystkie mody usunięte (są tylko dodatki ze store) jeżeli ktoś wie co jeszcze można zrobić to byłoby fajnie ;o A i wszystkie problem zaczęły się po zainstalowaniu dodatku ''Po zmroku'' ; / Ostatnio edytowane przez Ashley_Tisdale : 02.06.2013 - 11:01 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|