Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 29.06.2009, 10:07   #1521
Lida
Guest

Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał LukaszLozinski Zobacz post
Aaaa! Przestańcie pisać takie rzeczy... Trzeba się trochę postarać, a nie od razu kodów używać i oszukiwać

Żeby stworzyć związek trzeba w rozmowach używać przez jakiś czas różnych interakcji z gałęzi Romantyczne (czy jak ona się tam nazywa)... Później w kolejności pojawiają się opcje Stały związek -> Oświadczyny -> Ślub... Po drodze jest też gdzieś opcja Wprowadź się.
Nie zawsze.

Moje simy nie miały takiej opcji mimo że mieli już 2 dzieci. Opcja stałego związku pojawiła się dopiero jak zmieniłam simce cechę charakteru na romantyczną...
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 29.06.2009, 10:14   #1522
LukaszLozinski
Guest

Cytat:
Napisał Lida Zobacz post
Nie zawsze.

Moje simy nie miały takiej opcji mimo że mieli już 2 dzieci. Opcja stałego związku pojawiła się dopiero jak zmieniłam simce cechę charakteru na romantyczną...
Na 100% Sim nie musi być Romantykiem, a wręcz może mieć cechę Unika zobowiązań lub Samotnika, a mimo to są te opcje. Były już gdzieś na forum takie przykłady opisywane. Proponuję też w rozmowie sprawdzać czy Sim jest singlem, to bardzo często blokuje możliwości zawarcia związku.

Ja u siebie nie miałem, żadnych problemów z połączeniem Simów, a żaden nie jest romantykiem, ani nic z podobnych. Potrzeba jedynie odrobiny cierpliwości i nie można się spodziewać, że to się stanie w jeden dzień. Niech się najpierw zaprzyjaźnią, itd...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 10:14   #1523
Chryzantem Złocisty
Guest

U mojej simki za to nie ma opcji zaręczyn,tylko od razu ślub.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 10:20   #1524
Lida
Guest

Cytat:
Napisał LukaszLozinski Zobacz post
Potrzeba jedynie odrobiny cierpliwości i nie można się spodziewać, że to się stanie w jeden dzień. Niech się najpierw zaprzyjaźnią, itd...
Skoro mieli dwoje dzieci to chyba znaczy że używałam dużo romantycznych interakcji prawda? mieszkali razem ponad 15 simowych dni, codziennie próbowałam ich ożenić, więc nie wmawiaj mi że jestem niecierpliwa lub też nie zaprzyjaźnili się dostatecznie Po modyfikacji cech opcja od razu się pojawiła więc może to jakiś błąd?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 10:23   #1525
LukaszLozinski
Guest

Cytat:
Napisał Lida Zobacz post
Skoro mieli dwoje dzieci to chyba znaczy że używałam dużo romantycznych interakcji prawda? mieszkali razem ponad 15 simowych dni, codziennie próbowałam ich ożenić, więc nie wmawiaj mi że jestem niecierpliwa lub też nie zaprzyjaźnili się dostatecznie Po modyfikacji cech opcja od razu się pojawiła więc może to jakiś błąd?
Błędem bym tego nie nazywał... ale, hmmm, jest to zastanawiające... Aż spróbuję sobie zrobić dwa simy jak najmocniej stroniące od związków, gburowate, nielubiące dzieci i tym podobne i zeswatać je Może to być ciekawy eksperyment
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 10:33   #1526
tusiaaa3
Guest

nie wiem co jest grane i przez co to.. zainstalowałam nową aktualizację, bo pokazała się jak grę włączałam i jak wczytuje grę to mnie z niej wywala ;/ i dupa..
  Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 10:51   #1527
Levkoni

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał Lida Zobacz post
Opcja postaraj się o dziecko pojawia się wcześniej, niż zaręczyny, czy ślub, więc dla tego miałaś najpierw taką opcję. A po drugie, to zauważyłem, że nie pojawi się opcja zaręczyn lub ślubu jeśli w okienku rozmowy po lewej stronie na górze nie pojawi się komunikat, że "sim X uważa, że sim Y jest flirciarzem...
Levkoni jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 29.06.2009, 11:06   #1528
Lida
Guest

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
A po drugie, to zauważyłem, że nie pojawi się opcja zaręczyn lub ślubu jeśli w okienku rozmowy po lewej stronie na górze nie pojawi się komunikat, że "sim X uważa, że sim Y jest flirciarzem...
Oj, chyba nie o to chodzi. Simka ma cechę flirciara więc komunikat się pojawiał

dobra, nie o tym temat.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.06.2009, 12:34   #1529
bouffe
Guest

A ja mam pytanie, czy te punkty ze store kiedyś wygasną (stracą ważność) ?
Bo swoją grę mam już od tygodnia, ale jeszcze jej nie zarejestrowałam, jednakże chciałabym wiedzieć, czy jakbym, na przykład, zarejestrowała się w następnym tygodniu, to miałabym te punkty?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 30.06.2009, 14:09   #1530
Aguncja
Guest

Dziękuję za odpowiedź.

Owady można oddać do instytutu a kamienie? Czy można je sprzedać tylko w trybie kupowania? Czy u was w grze butelka dla dzieci ma przezroczystą końcówkę(przy smoczku)?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania