![]() |
#1571 |
Reputacja: 10
|
![]()
Wywiad~Michael Cox
Mike Cox udzielił krótkiego wywiadu serwisowi GamePron. Dziennikarka zapytała m.in. o różnice między wersją konsolową, a PC-tową. Jak się dowiedzieliśmy wersja na konsole jest zupełnie odrębną grą, zaś ta na komputery PC i MAC to kolejny dodatek, który wymaga gry The Sims™. Z kolei różnica między wersjami konsolowymi (między PS3 oraz XBOX 360) jest praktycznie znikoma. Gracze XBOXa będą mogli korzystać z technologii Kinect. W grze pojawi się ponad setka ras psów i kotów, a w wersji PC i MAC spotkamy także konie. Każde zwierzę będziemy mogli modyfikować tak, jak nam się to tylko podoba. SimGuruGraham wraz ze swoim kotem grają w Zwierzaki. Na opublikowanym przez Grahama zdjęciu wyraźnie widać jego kota, który chyba dostrzegł swoją drugą połówkę w monitorze ![]()
|
![]() |
#1572 |
|
![]()
Zdjęcie już widziałam.Jak dla mnie koty różnią się wiekiem...Ten w grze jest starszy
![]() Po za tym mają inną długość sierści.Ten w realu ma dłuższą, taką trochę puszystą, a ten drugi...jest taki gładki.Ale jak dla mnie wirtualny zwierzak wygląda bardzo zachęcająco... Ostatnio edytowane przez Saphira : 22.07.2011 - 13:32 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Ładnie będzie CAP wyglądał.
(PS. Twórca ma ładny "porządek" przy monitorze.)
![]() |
#1574 |
|
![]()
Ja się chciałam odnieść do grup wiekowych zwierząt. W którymś z wywiadów była mowa, że nie będzie "seniorów" zwierząt. Tylko szczeniaki\kocięta\źrebięta i dorosłe osobniki. Tak więc albo coś zmienili, ale doszło do jakiś przekłamań informacyjnych
![]() Wywiad fajny, ale niczego konkretnego nie powiedzieli. Jak zwykle. Z tego co zrozumiałam, to na konsolach nie będzie koni. Dziwne. Co prawda nie mam konsoli, ale przykre, że fani koni i simów muszą zainwestować w komputer... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
|
![]()
A ja właśnie przeczytałam, że kolor grzywy i ogona jest niezależny od gracza.No to bez sensu ! To czym od siebie będzie się różniło te 5 ras koni, skoro nie można będzie koniowi długiej, falowanej, siwej grzywy jak np.u konia andaluzyjskiego ?
Ale to być może tylko plotka, bo przeczytałam to na czyimś blogu... PS Będą dogi niemieckie ( huuuuuuuurra !) ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
|
![]() Ostatnio edytowane przez Saphira : 22.07.2011 - 14:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
|
![]()
Tylko psy i koty. Chomików nie było, tylko bodajże szynszyle niewyglądające wcale jak szynszyle, ale ja nie miewałam gryzoni i papug. Raz miałam papugę, nawet nie wiedziałam że umiera, po prostu pewnego dnia w opcjach na klatce zamiast tych co zawsze, było bodajże posprzątanie lub kupienie nowej... Ale głowy nie dam, co dokładnie. Skoro papuga nie miała nagrobka, to gryzoń pewnie też nie miał.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 | |
|
![]() Cytat:
![]() Ciekawe, czy można będzie tworzyć i hodować/kupować psyi koty z rodowodem ? O ile wiem, w TS2 była taka opcja ? Ciekawe jak to będzie z tymi rasami tworzonymi przez siebie ? Czy jeśli będzie rodowód, psy mieszane po paru pokoleniach będą miały rodowód, tak jak np. w realu mają różne psy ? Ciekawi mnie też drzewo genealogiczne - czy psy/koty/konie będą miały w drzewie genealogicznym wyświetlane rasy przodków ?... No i szkoda, że nie będzie kucyków ![]() W jakimś pisemnym wywiadzie było napisane ,że właśnie wielkości koni nie będzie można regulować , więc raczej na kuce nie ma co liczyć ![]() PS Interesuje mnie wygląd końskich nagrobków...Chyba będą wielgachne ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
|
![]()
W TS2 nie było rodowodów. Na nazwy ras w drzewie genealogicznym też bym nie liczyła, w dwójce rasy były tylko w trybie tworzenia zwierzaka, po prostu wybierało się je, żeby zwierzak wyglądał jak dana rasa, ale nie miał jej później nigdzie wpisanej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|