![]() |
#1571 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hm, nie wiem, zerknęłam w ustawienia obu kart i nic mądrego nie wymyśliłam
![]() Trudno, widać powrót do przeszłości nie jest mi dany ![]() edit: A może ktoś zechce mi przesłać swoje ustawienia grafiki? Bo może za bardzo namieszałam w tym pliku (chociaż robiłam według instrukcji).
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde Ostatnio edytowane przez Agor-ia : 20.05.2014 - 19:54 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1572 |
|
![]()
Orientuje się ktoś może w tych zapisach? Chciałabym usunąć ostatni zapis, nie całość, tylko jeden zapis, da się tak? Czy trzeba usunąć całość i zacząć od nowa? :/
Ostatnio edytowane przez Simsowa5 : 24.05.2014 - 19:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1573 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Co rozumiesz przez zapis?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1574 |
|
![]()
Chodzi mi o save'y. Nie potrzebnie zapisałam grę i chciałabym to jakoś cofnąć ;_; Da się tak?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1575 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
A co wg Ciebie zalicza się do save'ów?
W przypadku gry The Sims 2 gracze używają innej terminologii. Jeśli masz kopię zapasową folderu Neighbourhoods, to da się. Jeśli grasz w eaxisowym otoczeniu, to można je zresetować. A jeśli nic z tych rzeczy, to przepadło. Czasami za pomocą modów da się odwrócić skutki ewentualnych katastrof ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1576 |
|
![]()
Chciałabym zresetować sobie Miłowo i zacząć od nowa. Tak jak pisałaś w innym temacie, że można je znaleźć tu C:\Program Files\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods i po prostu zamienić z starym. Niestety ja w folderze ''Program Files'', nie mam ''EA Games'' i pytanie gdzie to się znajduje..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1577 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Może być w Pliki programów albo na innej partycji. Zależy gdzie instalowałaś grę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1578 |
|
![]()
Okey znalazłam było tu D:\Program Files (x86)\EA GAMES\The Sims 2\TSData\Res\UserData\Neighborhoods Wszystko działa jak należy
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1579 |
|
![]()
Ściągnęłam zamiennik imion miastowych i npc z ModTheSims2, bo denerwowały mnie łażące po okolicy Doriany Ciastko i jemu podobni. Problem jest w tym, że część simów wygenerowała mi się z zamienionymi angielskimi imionami, a część wygenerowała się normalnie po polsku. Czy jest jakiś sposób aby całkowicie powstrzymać generowanie się tych simów na których zamiennik imion nie działa?
Nie chce mi się zmieniać im imion przez SimPe bo to masa roboty poza tym mam też zamienniki twarzy aby generowali mi się ładni miastowi a na te simy po polsku on nie działa i generują mi się oni z paskudnymi defaultowymi twarzami maxisa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1580 |
Moderatorka Emerytka
|
![]()
Najprościej jest zmienić język gry na angielski.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 10 (0 użytkownik(ów) i 10 gości) | |
|
|