|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 10
|
Ja chcę ogry.
![]() Zrobiłbym Shreka, Fionę, osła, i kota w butach
|
|
|
#3 |
|
|
A ja chciałabym, żeby z dzikimi zwierzętami były różne interakcje <<marzy>> ...
I jeszcze liczę na : -króliki -włochate i nie włochate pająki (ptasznik, czarna wdowa), -papugi -świnki morskie / chomiki, -węże i żółwie -różne ptactwo, -nowe gatunki ryb -no i te psy, konie, koty... Czekam na nowości ! A bez instrukcji - szkoda... |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
Ja bardzo bym chciał, by z papugami/ptakami było więcej interakcji, jak np. "Ucz mówić", czy np. "Wypuść z klatki"
|
|
|
#5 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
Zgadzam się.
I jeszcze gdy wyjdą "4 pory roku", to np. syberian husky mogłyby w zimie ciągnąć zaprzęgi, a konie - sanie.I to były nowe umiejętności.A simy uczyłyby się p[owożenia. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Mi się wydaje, że dadzą chociażby 3 gatunki ptaków, skoro już dają papugi do dodatku do The Sims: Średniowiecze, to dlaczego nie mają dać w tym dodatku ?
|
|
|
#8 |
|
|
Ja mam nadzieję, że gdy "dziczyzna" będzie chodziła po moim pastwisku dla koni ( Musi być pastwisko) i uwiężę jelenie na tym pstwisku, to będą z nimi interakcje typu : "nakarm"," oswój" itp.
A kopnie też będą mogły zaprzyjać się z sarnami, koty też, tak jak ten kot na zwiastunie ociera się o konia. I czy pies będzie mógł gonić "dziczyznę" ? DODANE : Czy ktoś tu jest ? A jesli chodzi o ptaki, to powinni dać papugi.Mozna by za pomocą suwaków lub specjalnych, gotowych już "modeli" regulowaćich wielkość, ale nie byłoby ras.Za to bylyby różne kolory i i krótkie ogony, i czuby, takie jak np. ma papuga nimfa. Ostatnio edytowane przez Saphira : 25.07.2011 - 10:29 |
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Ja chcę centaura! xD Ale to nie ma się rozprzestrzeniać jak wampiry... Jeden na całe miasto, gdzieś w lesie.
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
Cytat:
![]() Ejak , psów i kotów będzie na pewno więcej.SROKATY to nie rasa konia, tylko jego UMASZCZENIE dostępne podobno w CAP, w języku koniarzy "srokaty" to łaciaty, jest więc karosrokaty (czarno-biały , bo kary to czarny) , kasztanowo-srokaty (rudo-biały), gniado-srokaty... Zachodnie siodło to zapewno siodło westernowe używane do jazdy w stylu western, jak sama nazwa wskazuje, które znamy z westernów telewizyjnych i kinowych. Siodło angielskie to zwykłe, klasyczne siodło. PAS - jak widać na zwiastunie, JEST ZAPINANY na klamrę na brzuchu konia.Widać, że z EA nie współpracowali żadni ludzie , którzy wiedzą, jak wygląda koński ekwipunek Przecież owy PAS, w języku koniarzy nazywany popręgiem, dopinający siodło, zapinany jest w siodle, nie na brzuchu, by się nie odpiął ! Wiem, ten dodatek nie jest stworzon y dla tak wnikliwych miłośników koni jak ja, ale taka gafa...Ale ogólnie dużo pozytywów.Oczywiście to na pewno nie koniec tej listy.Wiadomo, że duzo trzeba tu jeszcze dodać... Ale, Ejak, bardzo Ci dziękuję, za takie (powiedzmy, niektóre ciut dziwne ) nowości !!!
|
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 37 (0 użytkownik(ów) i 37 gości) | |
|
|