![]() |
#1581 |
Reputacja: 10
|
![]()
A mnie interesuje to skąd wiadomo, że będzie 5 ras koni? Bo chyba coś przegapiłam... Rodowodów w dwójce nie było. W trójce też raczej nie będzie.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1582 |
|
![]()
Szkoda...Mam nadzieję, że teraz takie nowości dojdą
![]() W ogóle już nie mogę się doczekać... A po za tym, to ,że koni będzie 5 ras, to już dawno wszędzie pisano :l Ostatnio edytowane przez Saphira : 22.07.2011 - 16:49 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1583 |
|
![]()
Nigdzie nie pisali ile będzie ras koni.
Ja bym chciał, żeby można było tresować psy tak jak w ,,The Sims: Historie ze świata zwierząt". |
![]() |
![]() |
![]() |
#1584 |
Guest
|
![]()
Ja słyszałem jak mówli, ze będzie tylko kilka ras koni, prawdopodobnie przeczytałem to gdzieś na stronie o simsach
![]() |
![]() |
![]() |
#1585 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Gdzieś tam mówili, też o tym czytałem... Mnie interesuje, jakie będą rasy kotów.
![]() |
#1586 |
|
![]()
Najprawdopodobniej te najpopularniejsze jak np. abisyński, amerykański krótkowłosy, balijski, bengalski, birmański, brytyjski, burmański, egzotyczny, europejski krótkowłosy, domowy, maine coon, perski itd. Nie ma co liczyć np na takiego York'a Chocolate
![]() |
#1587 |
|
![]()
omg ja mam takiego xd identyczny normalnie, jest w 1/4 persem
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1588 |
|
![]()
Sterowanie zwierzętami... tragedia.
PS. Będą bryczki? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1589 |
|
![]()
Producenci nadchodzącego dodatku The Sims 3 Zwierzaki, aktywnie promują grę na łamach Twittera. SimGuru zdradzają kolejne ciekawostki i odpowiadają na pytania graczy. Czego można było dowiedzieć się ostatnio?
SimGuruGraham zdradził, że udostępnione w dodatku Pokolenia suwaki, które pozwalają nam kontrolować długość każdej z wiekowych faz naszych simów, będą dostępne także dla zwierząt! Zatem bez problemu będziemy mogli wydłużyć słodki okres dorastania naszych milusińskich. Graham powiedział także, że w przeciwieństwie do konsolowej wersji, gracze wierni PC-tom nie znajdą w gazecie pracy dla swoich pupili. Będzie za to kilka innych sposobów w jaki zwierzęta będą mogły zarabiać pieniądze. W trybie tworzenia zwierząt, czeka nas także sporo suwaków, które pozwolą nam szczegółowo edytować wygląd psa, kota lub konia. Będziemy mogli zadecydować m.in. o ilości sierści. Zabraknie niestety suwaka, który pozwoli nam edytować wysokość naszego konia, jednak jak zapewnia Graham zamiast tego mamy źrebaki. Źródło: http://www.simy.pl/news/kilka-nowych...o-zwierzakach/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1590 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 15 (0 użytkownik(ów) i 15 gości) | |
|