![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
Uch... co za pytanie
![]() Ja zawsze daję zagraniczne... Nienawidzędawaćpolskich imion swoim simom, tak samo jak znazwisk xP Czasami niekoniecznie istniejące, żeby tylko ładnie brzmiały ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie przejmujcie się tą wiadomością, dostałam głupawki :wacko: |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
damskie: Inez, Louise <lol>Colette, Trisha, Lily, Lara, Nadine, Fay, i pozatym dużo ale nie będe powtarzać ^^ no i Natasza
a męskie: Jack, Matt, Nick Nazwiska np. wolf, fox, cat, albo biorę jakieś z napisow na końcach filmów |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
KOBIETY: Lara, Amelia, Martyna, Klara...
Mężczyźni: Marcin, Rafał, Tom, Brad, Jack, Toby... Teraz nie przypomne se wszystkich ![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
No ja szczerze nie lubie dawać polskich nazwisk i imnion wole jakieś angielskie albo jakieś oryginalne.A oto mała lista moich ulubionych imnion:
Tamara,Margaro,Rayne(czytaj.Rajn),Flora,Dulcia,Rox i,Victoria,Lola,Lena,Emilia,Emily(czytaj Emili),Lona,Melania,Megi lub Meg,Tania,Amanda,Christine(czytaj Ksistin),Aurelia,Amelia,Alexa lub Alexis,Alice(czytaj Alis),Camillia lub Camilla(czytaj Kamilia lub Kamila),Cara(czytaj Kara),Cassandra(czytaj Kasandra),Cleo(czytaj Kleo),Cristal(czytaj Kristal),Esme(czytaj Esmi),Evelyn(czytaj Ewelin),Holly(czytaj Holi),Amy(czytaj Ami),Justine,Lana,Laura,Madeline,Margaret,Ruby(czy taj Rubi),Melanie(czytaj Melani),Nita,Nola,Ruth,Sabina,Sara.No to chyba wszystkie,aha a z tym czytaniem to dawałam po to jakby ktoś nie wiedział jak to sie czyta,ale sądze że na tym forum są mądre osóbki i jest to zbędne. |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Męskie-Charllie, Pete,Tomas,Paul,John,Sanders byle nie polskie takie ja Radzio itp
Damskie-Amy,Michelle,Kim,Beatris,Liana itp Nazwiska-Tors,Wilczak, Polann,Crook,Hale,Neveaux i to wszystko ![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Dla kobiet:Żytosława,Zyta,Konegunda,Barbabagunda
Dla mężczyzn:Żytosław,Ziemowit,Zenobiusz ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
SIMSOMANIAK yyy... Dziwne imiona, heh
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
A ja mam świetny sposób:Kiedy nie wiem jakie dać imie bądź nazwisko borę książeczkę z simsów(obojętnie jakich) i wpisuję imiona lub nazwiska twórcow.Jakie to proste!Heh,simy mają imiona swoich twórców,niezłe....
|
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
Nie ma to jak być twórczym :w00t: Ja też mam 'kosmiczne' imiona dla swoich simów, ale nie będę ich zdradzać, zazwyczaj sama je wymyślam: np. tak, że biore imię z jakiejś książki (najczęściej typu fantasy) i wpisuje, albo często też przerabiam
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
Moje ulubione to: Samantha, Tamara, Keira, Amelia, Shell, Nina, Lass
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |