|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jak oceniasz moje fotostory? | |||
5 gwiazdek - Odlotowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
37 | 64.91% |
4 gwiazdki - Całkiem niezłe |
7 | 12.28% |
3 gwiazdki - Przeciętne |
5 | 8.77% |
2 gwiazdki - Zgroza |
0 | 0% |
1 gwiazdka - Strach się bać |
8 | 14.04% |
Głosujących: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Dla mnie największym plusem są zdjęcia
![]() ![]() Fabuła jest narazie jako taka. Zobaczę co będzie dalej z tym całym źródłem. Chociaż fajnie, ze tak mieszasz straszne wydarzenia z jakimiś błachymi. A do tekstu nie mogę się przyczepić. Ocena 9/10 |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 13
|
![]()
No, fotostory ładnie napisane, większych błędów nie zauważyłam. Kilka błedów jest, ale ja na to przymykam oko
![]() Zobacz, tak wygląda jedno zdjęcie tego zamku na tej stronie : ![]() Czy nie jest taki sam jak "twój"? Bo chyba AŻ tak identycznie to byś nie zrobił :\ No dobra, dajmy spokój. I dlatego dałam "9/10"! Odjełam jeden punkt za kłamstwo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Tekst: ładny, błędów nie widzę 45/50 Postacie: jak na mój gust, David jest taki... dziewczęcy. Wolę innych facetów. Harry miał krótsze i czarne włosy. Ale i tak jest ładnie. 35/50 Fabuła: bardzo orginalna. Nie ma na tym forum takich. 50/50 Zdjęcia: jakość jest świetna, robisz je w dobrych sytuacjach 45/50 Obiekty i domy: wiele pościąganych, wliczając Hogwart 20/50(za ten Hogwart) Podsumowanie: 195/250 - bardzo dobre fs!!! |
|
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Hmm.... z tego co pamiętam to ja już wspominałem że Hogwart jest ściagnięty..... i nie wiedzę w tym nic złego, bo nie muszę tu przedstawiać swoją pracę i akurat swój zamek, od tego jest dział "domy" .... dostałem już propozycje umieszczenia tam tego zamku, ale tego nie zrobiłem, bo nie jest on mój.
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Tidus.......Nie chcę się sprzeczać, ale napisałeś, że ten Hogwart jest WYNIKIEM TWOJEJ CIĘŻKIEJ I DŁUGIEJ PRACY. :\
|
![]() |
![]() |
#157 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To zdanie gdzie napisałem że Hogwart nie jest ściagnięty został źle zrozumiany, a lepiej został źle prze ze mnie sformuowany. Otóż Hogwart rzeczywiście jest ściągnięty, ale wykorzystałem go tylko w zdjęciach z zewnątrz. Całe wnętrze jest zrobione przeze mnie. NIestety ale dla ratowania mojej godności....muszę wyjawić tajemnicę mojego FS. Więc tak naprawdę mój Hogwart nie istnieje. Zdjęcia zrobiopne z zewnątrz są zdjęciami ściągniętego zamku, a wszystkie pomieszczenia robię każde na innej parceli. Np: wieża gryffindoru jest na jednej parceli, a wielka sala na innej. Są dwa powody dla których byłem zmuszony do takich wariacji. Po pierwsze: gdy zbydowałem zamek z wszystkimi pomieszczeniami gra bardzo, ale to bardzo mi zwalniała i miałem problem z robieniem zdjęć. Po drugie: największa parcela jest za mała do zrobienia wszystkich pomieszczeń w takiej wielkości jaką potrzebowałem. WIĘC POWTARZAM: ZAMEK NIE JEST MOJĄ PRACĄ, ALE CAŁE JEGO "WNĘTRZE" JEST. Z ZAMKU KORZYSTAM JEDYNIE GDY POTREBUJE WIDOKU CAŁOŚCI BUDYNKU.... Mam nadzieję że już się wytłumaczyłem. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Nie sprzeczajcie sie już!!!
Kiedy Następny odcinek? |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
Tidus!!! Czar!!! My chcemy nowy odcinek!!!! Ile jeszcze mamy czekać?
|
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
juz wkrotce... moze juz dzis, a moze jutro.... w "najblizszym czasie"... cierpliwosci
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|