![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Oto dom mojej roboty dla SIM-GWIAZDY. Wam się może nie podobać, bo każdy ma inny styl...
|
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
Wasze domy bardzo mi się podobają
![]() ![]() A ja tu dziś wkleję współczesną mieszankę domów które zrobiłam w przerwach między tworzeniem średniowiecznej okolicy ![]() Mam tylko nadzieję, że konto to zniesie, jakby zdjecia się nie pokazywały to chwilowy brak mocy na stronie, trzeba trochę odczekać aż się licznik zrestartuje ![]() ![]() ![]() I lokatorzy w mieście - ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejny dom, tym razem same wnętrza - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Następny dom - ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I już ostatni, też same wnętrza ale w ciepłych klimatach... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam :lol: |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
To teraz jeszcze jeden z domków zrobionych w klasycznym, świątecznym stylu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buziaczki |
![]() |
#155 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
#156 |
Guest
|
![]() To sie nawet na dom marzen nie nadaje, ale juz nie mialam sily go upiekszac ![]() Vega Sredniowieczny dom jest bajer ![]() ![]() ![]() Pozdrowka |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O to jeden z moich domków. Może mógłbym zrobić lepszy ale mi sie poprostu nie chce.Robiłem lepsze ale kiedyś o ile pamiętam ale już ich nie mam <_< Mam nadzieję że zdjęcia sie udały ![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
Update'owy konkurs się już zakończył, czekamy na wyłonienie mistrza,
![]() ![]() ![]() a tymczasem ja się okrutnie zainspirowałam ideą naszego konkursu, czyli parterowym domkiem z basenem, dla 3 - osobowej rodziny. Oto...eee...rezultaty ![]() ~~~~ .: Zdjęcia przeniesione do Fotogalerii :. ~~~~ |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
No ladnie,ladnie sie tutaj dzieje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ps Issley_Miorck moze skorzystaj z tematow Kr0nici w dziale "Jak to dziala?" - Obrazki w postach.Wtedy na pewno uda Ci sie pokazac nam swoje domeczki ![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
to kawałki mojego domu...beznadziejnego domu...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|