|
|
#152 |
|
Guest
|
skumajcie ten motyw: przyszedl do mnie zlodziej, i nie byloby w tym nic nienormalnego, gdyby nie to ze na upartego probowal wbic mi siem do basenu, w pierwszym momencie nie zczailam o co mu chodzi, ale zaraz potem siem okazalo :lol:
no kumacie to ?? w domu miedzy innymi trzy telewizory scienne, a on mi kradnie pokrycie basenu...
|
|
|
|
#153 |
|
Guest
|
A chlopakowi mojej siostry zdarzyla sie wczoraj dziwna rzecz
. On zapraszal Simke mojej siostry do siebie i jak cos tam paplal do telefonu to w chmurce pojawilo sie...JAKUZZI! Pozniej gdy on i ona (oczywiscie chodzi o Simy ) weszli do owego jakuzzi to jak rozmawiali to w chmurce znowu sie ono pojawilo! :o Smieszne no nie
|
|
|
|
#154 |
|
Guest
|
Dziwne te simy. Mi dzisiaj przyszedł kucharz z randki do domu wraz z barmanem. Wrzuciłam ich do basenu, ale nie chcieli się utopić. :lol: :lol:
|
|
|
|
#155 |
|
Guest
|
Lilu, a skad mozna sciagnac takie fajne pokrycie do basenu czy co to tam jest??? a moze ktos inny wie???
|
|
|
|
#156 |
|
Guest
|
Takie pokrycie jest na Colorized Sims
|
|
|
|
#157 |
|
Guest
|
Wielkie dzieki KrOnica
bardzo mi sie to pokrycie spodobało
|
|
|
|
#158 |
|
Guest
|
Rzeczywiście fajne.
Szkoda, że nie można ściągnąć zjeżdżalni...
|
|
|
|
#159 |
|
Guest
|
Mój sim gdy brał kapiel, wszedł do wanny w ubraniu!!I kąpał się tak.Dziwne...Szkoda że nie zrobiłam mu fotki to bym wam pokazała.....(Ale i tak nie wiem jak się je wkleja)..... :lol:
|
|
|
|
#160 |
|
Guest
|
przeciez jest zjezdzalnia w wakacjach
a moze chodzi co o cos lepszego bo ta z wakacji jest dosc mala... <_<
|
|