![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mortimer i Bella byli małżeństwem. Tylko, że po śmierci jednego sima z małżeństwa, zostaje ono anulowane. Pewnie dlatego, aby wdowa/wdowiec mógł na nowo sobie ułożyć życie
![]() BTW. Znalazłam jedną stronę z której można ściągnąć całą rodzinkę Ćwirów (za czasów kiedy Morti był dorosły i Kasandrą jako dziecko. Bella też tam jest ![]() ![]() http://www.bogsims.com/# > Genetics > Regina > Pleasantview Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 05.01.2008 - 20:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 14
|
![]()
Ja odzyskałam Belle kodem, ma swoje drzewo gen. "właściwe"
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Ten koleś w co jest w Bellą na balonie to Marek Kawaler. Ten sim występuje w The Sims 1
jak tu ktoś napisał w niebieskiej bluzce. Jestem pewna że to on !! Ps : U mnie na kartonie mleka jest tylko jakiś clown !! ( Przyjrzałam się uważnie ) ;( Ostatnio edytowane przez syrena5mb : 13.02.2008 - 08:22 |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Ja Bellę Ćwir widziałem w Dziwnowie. Bez rzadnuch kodów. Podczas grania rodziną Widmo poprostu przeszła obok mojego domu
|
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Tak, Bella mogła zostać porwana przez kosmitów.
To, że tak się stało, to nie znaczy, że nie będzie żyła. Mojego Sima też porwali kosmici i wrócił. Z ciążą xD No ale cały czas było pokazana na panelu rodziny, że on żyje. |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Ja jak boolProp-em ściągnełam Bellę do Ćwirów to znała tylko dzieci a Mortiego jak na początku znajomości ! Może naprawdę wyszła za niego tylko dla kaski
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#159 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
Ile razy można powtrzać, że naprawdę są DWIE Belle? Pierwsza, ta prawdziwa to ta z Miłowa, połączona z drzewem genealogicznym rodziny Ćwir. Druga, fałszywa, stworzona przez twórców gry, znajduje się w Dziwnowie. Obie panie łączy tylko to, że mają takie samo ubranie, imię i naziwsko oraz fryzurę, bo twarz mają całkiem inną. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Wiem, że nie rzuci jej, kiedy się pocałują. |
|
![]() |
![]() |