![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
A ja mam WB od czwartku i muszę powiedzie, że dodatek mnie zaskoczył. Otwieram pudełko i patrzę - a tu co? Tylko jedna płytka. Myślę se co to oni na tej jednej płytce umieścili, ale po zainstalowaniu i uruchomieniu gry mile się zaskoczyłem. Nowe możliwości architektoniczne - szczególnie fajne są dachy w kształcie kopuł. Mebli jest też coś jak w poprzednich dodatkach. Fryzury i ubrania też są nowe choc więkrzośc z nich przeznaczone są na ubrania robocze. Ale ogólnie uważam to za najleprzy dodatek. Bardzo fajnie się prowadzi własną firmę choc jak dla mnie to na razie trudne.
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Ja mam od wczoraj. Jestem zadowolona^^
Bardzo mi się podobają 2 fryzury i niektóre ciuchy. Ładne meble, półki i nowe możliwości też są super! Chyba ten dodatek podoba mi się najbardziej xD |
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
Jak zagrałam 1 raz w WB to niewiedziałam o co wogóle chodzi xD Teraz mam najlepszą restauracje w Lazurowej Promenadzie
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
WB jest extra!!! Dostałam go 11 marca (urodziny Na studiach). To pierwszy dodatek kupiony tak wczeście po premierze. Data premiery NŻ i TS2 jest mi na rękę - kilka miesięcy potem gwiazdka. No i wreszcie zachciało mi się zajerestrować grę. To najlepszy dodatek. Oby takich więcej. Emocje opadły - już po premierze. A ja czekam... na zapowiedź następnego dodatku!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Dopiszę coś jeszcze ![]() Co mnie (mile) zaskoczyło? - jedna płytka - nie ma zapowiedzi następnego dodatku - strój kurczaka i rzeźba (cool) - następny mini-dodatek. Ostatnio edytowane przez AgnessMagness : 13.03.2006 - 21:12 |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Słuchajcie ja jeszcze nie mam ale przylukałam jak kolega grał!O raaaaaaaaaaaaany to chyba jeden z najlepszych dodatków!Zazrdoszczę tym którzy już go mają ja mogę się z nim pozegnac do lipca ;(
|
![]() |
![]() |
#156 | |
Administrator emerytka
Reputacja: 10
|
![]()
ja właśnie nie wiem czy kupować..
![]() Wczoraj w Geancie w gdańsku widziałam za 69,90 ![]() Może ktoś zrobić fotki nowych fryzur i ubrań..? ^^ Proooosze xD Cytat:
PODOBNO (baaardzo wątpie... _-_ ) ukaże się 13 kwietnia O_O ![]() Ostatnio edytowane przez vivien : 19.03.2006 - 09:07 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Giggs - zajrzyj sobie do tematu ze zdjęciami, tam jest tego pełno XD
Poza tym nie ma takich ciekawych ubrań i fryzur. |
![]() |
![]() |
#158 |
Administrator emerytka
|
![]()
Vanil.. wiem ;p ale nie wiem które doszły z dodatkiem a które są z neta <lol>
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
Ta rozrywka rodzinna ( lol moja kolezanka to przeczytala jako rozrywkowa rodzinka i sie ze mna klocila ze to ona ma racje ;] ) to bedzie zapewne cos jak dodatek swiateczny.. nie kupie. ;x
|
![]() |
![]() |
#160 | |
Administrator emerytka
|
![]() Cytat:
ja też minidodatków jak np. zestaw świąteczny nie kupuje ;p szkoda mi 50 zeta xd |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|