Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.03.2007, 21:59   #151
Świt
Guest

Domyślnie lato-wakacje

Czy w lecie simy-uczniowie mają wakacje, czy chodzą jak zwykle do szkoły?
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 07.03.2007, 06:47   #152
vivien
Administrator emerytka

Reputacja: 10
Domyślnie

Normalnie chodzą
vivien jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 09:37   #153
pocia
Guest

Domyślnie

ej, czy macie może "zielonego" faceta? o_O. bo ja jak grałam, to mam tą... Różę? Zielonkę, moją własną zieloną Kasię B. oraz jej córkę Grzankę. a roślino-faceta ani jednego... a nie chce Kasi ani Róży dodawać dzieci;D. I moim zdaniem bez sensu jest to, że simrośliny (czy jakoś tak;p) nie mogą być nastolatkami. ani nawet dziećmi.
P.S. czy was też dziwi, że prezenter w lato mówi, że "pod koniec dnia istnieje możliwość na... duże opady śniegu" xD.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 10:12   #154
Fizzly
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał pocia
ej, czy macie może "zielonego" faceta? o_O. bo ja jak grałam, to mam tą... Różę? Zielonkę, moją własną zieloną Kasię B. oraz jej córkę Grzankę. a roślino-faceta ani jednego... a nie chce Kasi ani Róży dodawać dzieci;D. I moim zdaniem bez sensu jest to, że simrośliny (czy jakoś tak;p) nie mogą być nastolatkami. ani nawet dziećmi.
P.S. czy was też dziwi, że prezenter w lato mówi, że "pod koniec dnia istnieje możliwość na... duże opady śniegu" xD.
Hmm, simrośliny nie mogą być dziećmi? A stokrotka to kim jest? Tzn. że z malucha staje się dorosłą simrośliną? Wątpię. A jeśli chodzi o faceta roślinę, to możesz go zrobić sama. Stwórz sobie faceta, wprowadźna działkę i pograj troszkę poświęcając większość czasu na opryskiwanie drzewek - najlepiej zasadź całą działkę drzewami owocowymi - i będzie facet simroślina.
Cytat:
Napisał .:Patison:.
A ja nadal nie mogę uruchomić gry. Wszystko już zainstalowane itp. (mam ORYGINAŁA!!!) ale wczytać się nie chce, pisze, żebym włożył płytkę do napędu, podczas gdy ona jest już w napędzie! Dodam, iż nie znam się za bardzo na tym, mam napęd Samsung DVD... Nie po to płaciłem kupę kasy, żeby na półce stało zakurzone, nienaruszone pudełko... :con:
Co za problem? Weź paragon (dowód zakupu) i idź do sklepu wymienić egzamlarz, z tym że najpierw sprawdźu kogoś, czy to wadliwa płytka, czy Twój napęd wymaga wymiany.

Ostatnio edytowane przez Fizzly : 07.03.2007 - 10:15
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 12:16   #155
pocia
Guest

Domyślnie

Cytat:
Napisał Fizzly
Hmm, simrośliny nie mogą być dziećmi? A stokrotka to kim jest?
stokrotka jest MAŁYM dzieckiem..
Cytat:
Tzn. że z malucha staje się dorosłą simrośliną? Wątpię.
tak, tak, w domu mnie biją więc kłamię...

Cytat:
A jeśli chodzi o faceta roślinę, to możesz go zrobić sama. Stwórz sobie faceta, wprowadźna działkę i pograj troszkę poświęcając większość czasu na opryskiwanie drzewek - najlepiej zasadź całą działkę drzewami owocowymi - i będzie facet simroślina.
pytałam się czy macie sim roślinę płci męskiej, a nie jak go zrobić... wiem, jak robi się simrośliny... przecież pisałam, że takową mam...
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 13:09   #156
stagnacja
Guest

Domyślnie

Może mi wreszcie ktoś powie jak się robi tą Simoroślinę? :/ Trzeba drzewka duzo razy pryskac, czy co? HALO!!! Ja też jestem na tym forum!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 13:51   #157
karolcia92
Guest

Domyślnie

Mam kilka pytań:
1.Czy latem jest dłuższy dzień, a krótsza noc, a zimą odwrotnie? Czy noc zaczyna się o 19?
2.Czy zimą mogą być cieplejsze dni, bez śniegu?
3.To prawda, że dzieci latem normalnie chodzą do szkoły? Bo ja słyszałam, że mają wakacje
4.Czy latem noc jest jaśniejsza niż zimą?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 14:10   #158
agnieszka130187

Reputacja: 11
Domyślnie łatka

A po jakim czasie mniej więcej wydają łatki ???
agnieszka130187 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 14:34   #159
vanity
Guest

Domyślnie

Cytat:

Nikita123:
Może mi wreszcie ktoś powie jak się robi tą Simoroślinę? :/ Trzeba drzewka duzo razy pryskac, czy co? HALO!!! Ja też jestem na tym forum!
Boshe odpowiedz jest w poscie nad twoim! :/

Cytat:
A jeśli chodzi o faceta roślinę, to możesz go zrobić sama. Stwórz sobie faceta, wprowadźna działkę i pograj troszkę poświęcając większość czasu na opryskiwanie drzewek - najlepiej zasadź całą działkę drzewami owocowymi - i będzie facet simroślina.
A co do:
Cytat:
3.To prawda, że dzieci latem normalnie chodzą do szkoły? Bo ja słyszałam, że mają wakacje
to zle slyszalas :/ Nie ma wakacji, simsy normalnie laza tak jak zima, wiosna, jesienia Ludzie czytajcie co pisza inni, bo na wiele waszych pytan sa odpowiedzi w tym temacie!
  Odpowiedź z Cytatem
stare 07.03.2007, 14:47   #160
Eámanë
Admin Emeryt

Reputacja: 10
Domyślnie

Cytat:
Napisał Polia
Nie ma wakacji, simsy normalnie laza tak jak zima, wiosna, jesienia
No, czasami zimą lekcje są odwołane, jak napada dużo śniegu

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania