|
|
Zobacz wyniki ankiety: Jakie są wasze ulubione zwierzątka z The Sims Zwierzaki ? | |||
Pies : |
![]() ![]() ![]() ![]() |
88 | 100.00% |
Głosujących: 88. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
cats rule!!!!!!!!! mniej wierne od psów ale pełne wdzięku i gracji
![]() a to aklęcie jest do dupy!! kiedyś chciałam sprawdzić co to jest i rzuciłam czar na wytresoanego na maksa psa i a fuj!!!! taki brzydal sie z niego zrobił z mojego ślicznego malutkiego pieska ( a to ze simki się w sobie zakochały to nic dziwnego juz pare takich par miałam - miały być siostry ale nie wychodziło ![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
tak z zaklęcie jest okropnie a najgorsze to jak się nic nie wie co to i się żuci na swojego ukochanego psiaka. I coż cały tród poszedł na marne...
|
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
w moim przypadku tak było...
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
jak widze nie tylko ja strasznie zawiodlam sie na tym zakleciu... rzucilam je na moja sliczna kotke i co?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Ale potem tego zaklęcia nie da się "odwołać"? A może taki brzydki, bo Wasze Simy miały zły nastrój? No to co w końcu można z tym koto lub pso-człowiekiem robić?
|
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
To co z każdym innym simem. A że wychodzą brzydkie twarze to z tym jest różnie.Bo jednemu jakaś twarz będzie się podobać a drógiemu nie.
|
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
ale tu nie o zaklęciach się pisze
![]() a ile mieliście najwięcej zwierząt w jednej rodzinie? ja miałam u jednej pary dwa psy i cztery koty (więcej się nie da) oprócz tego rybki, dwie papugi (te duże), wielką klatkę z papużkami falistymi, jaszczura, żółwie i świnkę morską... ufff ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Guest
|
![]() ![]() Mój piesio dzisiaj zdobył I nagrode!Jestem z niego taka dumna! ![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
Moim ulubionym zwierzakiem jest kot.
Bo tak smiesznie wyglada kiedy patrzy w TV i llowi myszki itp. |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
A tam lepszy pies przynajmniej Wiesię pogoni i pogryzie sąsiada.
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|