![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
a mam pytanie, bo nigdzie nie znalazłam to czy ktoś może wie czy na osiedlu będzie można mieć zwierzęta? może o tym już pisaliście jak tak to proszę napiszcie jeszcze raz, bo czytanie całego tego tekstu przyprawia mnie o zawrót głowy...
|
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Tak będzie można.
|
![]() |
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
na pewno?? ;>
|
![]() |
![]() |
#154 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
wiem, ale nigdzie nie spotkałam się z zapowiedzią, oficjalną, że będzie można...
|
![]() |
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
TAK,na pewno
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
to super bo już sie bałam, że nie będzie zwierzaków można mieć
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja mam wszystkie dodatki, to i ten na stówę kupię. Moim zdaniem będzie tak jak z innymi dodatkami - będą wady i zalety. Tylko, że zanim wyjdzie TS2:AL muszę zmienić kompa bo na laptopie to się kiepsko gra
![]() Co do Sims 3 - czekam na nie z niecierpliwoscią ! Najbardziej podoba mi się to, że będzie można zmieniać buty xD i chodzić wszędzie, gdzie się chce ! Tylko mam takie pytanko... Czy będzie jakies połączenie TS2 z TS3 ? Jesli nie, mam taką nadzieję, że pogoda już będzie tam wgrana automatycznie. No a co do magii w The Sims 2 : Apartament Life, mnie to nie przeszkadza, o i tak nie zwracam nigdy na to uwagi, np. moje Simy nigdy nie były Wampirami, Wilkołakami itp. Nawet to i dobrze, że magia będzie teraz, bo potem by na pewno wydali następny epizod pt. Magia i znowy trzeba by było pieniądze wydać ![]() Mam nadzieję, że to już ostatni dodatek, bo nawet nie będziemy mieli czasu, żeby grać w te nowe dodatki, jak tu TS3 nie długo się pojawi ! Pozdrawiam.
![]() |
#159 |
Guest
|
![]()
Fraise jak nie chcesz żeby wyszło więcej dodatków to masz wielkiego pecha !
bo wyjdzie i to nie jeden lub 2 tylko 5 ! i ja chcem żeby wyszło jeszcze duuuużo !!!! a ts3 to big badziewie i tego na 111111111%!!!!!!!!!! nie kupie |
![]() |
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
JAk cOs To temat w złym Dziale,Powienien BYc W The Sims 2 Mini Packi Lub,Newsy
EDIT ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|