|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
mam pytanir czy trzeba budowac te domy czy sa juz gotowe tam na tej plytce
@mod edit: proszę, używaj najpierw opcji "szukaj" bo nie zawsze jest potrzeba zakładania nowego tematu. I postaraj się sprecyzować swoje pytanie Ostatnio edytowane przez Raven : 04.09.2010 - 15:29 |
![]() |
![]() |
#3 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
gaga20 - jeśli dobrze zrozumiałe Twoje pytanie kilka domów jest w skrzyni domów, ale nie ma tam tych z trainera.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Z początku bardzo mnie kręciły te akcesoria. Jednak po instalacji zmieniłem zdanie. Chciałem coś zbudować tylko zawsze musi mi się odechcieć bo tych nowości jest za dużo
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Moim zdaniem kiepskie... Żadnych rewelacyjnych dodatków, parę nowych, ciekawych rzeczy, więc generalnie nie polecam.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
A ja bardzo lubię ten pakiet w końcu był on ostatnim dodatkiem do the sims 2
Doszło wiele ciekawych rzeczy i było ich dużo ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
W RiO, można regulować dachy. i ja sie pytam, czy można, zrobić taki: http://images2.wikia.nocookie.net/__...39;s_house.jpg
![]() |
#8 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Bez RiO też można
![]() Aczkolwiek ostrzegam - uzyskanie takiego efektu może być trudne, chyba, że nie zamierzasz fotografować swojego domku pod takim kątem jak na tym zdjęciu. O ile nie zrobisz dachu dwuspadowego, dach nad tymi oknami nie będzie przylegał do tego "głównego" (inaczej mówiąc- będzie perfidnie odstał os reszty). Ale pytałeś, czy taka opcja jest w tym dodatku - owszem, jest. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 21
|
![]()
roofslopeangle [kąt nachylenia dachu] - zmienia kąt nachlenia wszystkich dachów na parceli
individualroofslopeangle [kąt nachylenia] - po wpisaniu kodu, z wciśniętym altem klikasz narzędziem tworzenia dachu na dowolny dach. Zmienia się nachylenie tylko tego jednego. Tylko, że do tych kodów potrzeba Nocnego Życia bodajże ![]() E. Liczby jakie wpisujesz jako kąt nachylenia muszą być w przedziale 5-75. Ostatnio edytowane przez Shiver : 07.03.2013 - 17:24 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|