|
|
#152 |
|
Guest
|
mam pytanir czy trzeba budowac te domy czy sa juz gotowe tam na tej plytce
@mod edit: proszę, używaj najpierw opcji "szukaj" bo nie zawsze jest potrzeba zakładania nowego tematu. I postaraj się sprecyzować swoje pytanie Ostatnio edytowane przez Raven : 04.09.2010 - 16:29 |
|
|
|
#153 |
|
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
gaga20 - jeśli dobrze zrozumiałe Twoje pytanie kilka domów jest w skrzyni domów, ale nie ma tam tych z trainera.
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Guest
|
Z początku bardzo mnie kręciły te akcesoria. Jednak po instalacji zmieniłem zdanie. Chciałem coś zbudować tylko zawsze musi mi się odechcieć bo tych nowości jest za dużo
|
|
|
|
#155 |
|
Guest
|
Moim zdaniem kiepskie... Żadnych rewelacyjnych dodatków, parę nowych, ciekawych rzeczy, więc generalnie nie polecam.
|
|
|
|
#156 |
|
Guest
|
A ja bardzo lubię ten pakiet w końcu był on ostatnim dodatkiem do the sims 2
Doszło wiele ciekawych rzeczy i było ich dużo
|
|
|
|
#157 |
|
|
W RiO, można regulować dachy. i ja sie pytam, czy można, zrobić taki: http://images2.wikia.nocookie.net/__...39;s_house.jpg
|
|
|
#158 |
|
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
Bez RiO też można
Jest na to kod.Aczkolwiek ostrzegam - uzyskanie takiego efektu może być trudne, chyba, że nie zamierzasz fotografować swojego domku pod takim kątem jak na tym zdjęciu. O ile nie zrobisz dachu dwuspadowego, dach nad tymi oknami nie będzie przylegał do tego "głównego" (inaczej mówiąc- będzie perfidnie odstał os reszty). Ale pytałeś, czy taka opcja jest w tym dodatku - owszem, jest. |
|
|
|
|
|
#159 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#160 |
|
Reputacja: 21
|
roofslopeangle [kąt nachylenia dachu] - zmienia kąt nachlenia wszystkich dachów na parceli
individualroofslopeangle [kąt nachylenia] - po wpisaniu kodu, z wciśniętym altem klikasz narzędziem tworzenia dachu na dowolny dach. Zmienia się nachylenie tylko tego jednego. Tylko, że do tych kodów potrzeba Nocnego Życia bodajże .E. Liczby jakie wpisujesz jako kąt nachylenia muszą być w przedziale 5-75. Ostatnio edytowane przez Shiver : 07.03.2013 - 18:24 |
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|