![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
Ciekawy jest rozrzut wypowiedzi od negatywnych , neutralnych po pozytywne. tak naprawdę to nic szczególnego nie wiadomo o tym dodatku, zobaczy się jaki jest dopiero po zagraniu. Wówczas będzie można oceniać pozytywnie bądź negatywnie , wedle uznania.
Ja osobiście się ciesze że wprowadzą nowy dodatek. |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Przecież widać już podstawowe rzeczy jakie będą, zobacz poprzednie posty to sie dowiesz więcej
|
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak wszystko, ten dodatek będzie miał wady i zalety. Mówiłam to przy bazowej trójce i teraz też powiem, nie narzekajmy na zapas. Ja dodatek kupię, bo to fajne urozmaicenie. Na wakacje i tak nie będę jeździć, bo mi się znudzą po jednym wyjeździe. Obejrzę tylko lokacje jakimś Simem a tak na co dzień będę używała tylko nowych mebli/ozdób/ubrań. Tak samo było w przypadku któregokolwiek dodatku do dwójki. Możecie mi nie wierzyć, ale do niektórych lokacji w dwójce nawet nie pojechałam. Na studiach byłam raz i je przerwałam, bo okropnie było nudno. Jedyne co, to korzystałam ze zwierzaków i czasami miałam sklepik w garażu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Ja swoim simem tez nigdy studiow nie ukonczylem ;D
A pierwszą lokację jaką obejrzę to chyba "Shang Simla" ![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Bo ileż można jeździć na wakacje, prowadzić biznes i jeszcze jeździć na przedmieścia nocą. Tymi dodatkami to się bawię góra z miesiąc, a na co dzień to tylko nowymi gadżetami i ubraniami się bawię.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
a ja bardzo lubilam jezdzic na wakacje, mam nadzieje ze bedzie opcja opalania i zbierania muszelek i robienia zdjec w nowych podrozach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#158 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
Co do muszelek to nie wiem gdzie byś chciał je zbierać... jak tam wogóle nigdzie nie będzie moża (no chyba że w Egipcie, ale na żadnym foto nie ma). Więc z opalania raczej też nici ![]()
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
Może nas jeszcze czymś zaskoczą...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Reputacja: 12
|
![]()
Został niecały miesiąc a mimo wszystko za dużo nie wiemy o tym dodatku.
Filmików jest niedużo (2?) i nowych zdjęć też za dużo nie przybywa (ale na stronie The Sims 3 doszły screeny z Mrocznym Kosiarzem). Mam nadzieję, że się wyrobią do tego 20 listopada. Edit: A o Paryżu ktoś wie coś więcej? Ostatnio edytowane przez Miyoki : 24.10.2009 - 12:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|