![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
|
![]()
po prostu jak pobierałam to mi się samo otwarło xd skopiowałam ten plik a i tak dodatków nie mam :/
Edit: To normalne że kiedy klikam w właściwości tego pliku piszę Resource.cfg.txt? ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Violet : 26.05.2012 - 12:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
Mam mały problem: [jesli już ktoś pytał to przepraszam, ale nie chce mi się czytać ;D]
Praktycznie wszystkie fryzury na których mi zależy są w .packages które za ni cholerę nie chcą sie do gry załadowac :/ Mam stworzony folder Mods, a w nim Pachages i wrzucone pliki. Nie chcą działac :/ Może chodzi o ty że nie mam tej aktualizacji czy coś, ale nie wiem o co z nią chodzi ;/
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
od jednej z ostatnich aktualizacji nie działają wszystkie fryzury od peggy,a tak przy okazji,to niby jak maja się one "załadować"?
|
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Oj, chodzi mi wgrać! ;D
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
plików packages się nie wgrywa,tylko wrzuca do katalogu Mods/Packages i odpowiedniego podkatalogu,to wszystko
|
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
Pewnie chodzi jej o to że ich nie ma w grze xd
![]() |
#158 |
|
![]()
Hmmm... Ja mam wszystkie fryzury. W zasadzie to tylko kiedyś raz mi się zdarzyło, że po instalacji jakiegoś dodatku\łatki, zniknął mi mebel z gry i nie dało się tego przywrócić. Ale od tamtej pory zawsze działają mi dodatki nieoficjalne, nieważne czy są w formie package, czy sims3pack.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
A skiny też się wrzuca tam gdzie reszta? Bo ja pobrałam kilka skinów wpakowałam i ich nie ma w grze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
Skiny to inna inszość. Owszem, wrzuca się je do Mods\Packages, jak resztę modów\dodatków, ale żeby móc zobaczyć je w grze, musisz skasować 4 pliki. Pliki znajdują się w Documents and Settings, w katalogu Simsów... A te pliki to
CASPartCache.package compositorCache.package simCompositorCache.package socialCache.package |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|