|
![]() |
#1 | ||
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do odcinka - ta kobieta, moim zdaniem, nie ma rudych włosów - one są wściekle czerwone ![]() A tak poza tym wydaje mi się że panowie praktykanci tak łatwo nie zrezygnują. Skoro nie zniechęciła ich znienawidzona Georgia, to nie dokona tego i ta lubiana. A przynajmniej taką mam nadzieję...
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Ej Gio czemu tak krótko?? Przeczytałam, ale jestem zbyt zmęczona żeby komentować - niedawno z roboty wróciłam. Obiecuję że nadrobię jutro
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||||||||||
Reputacja: 15
|
![]()
Sherock
Grrrr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam ![]() Carolina Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękuję za komentarz i pozdrawiam ![]() Avonlea Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Sandra Błędy już poprawiam. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam i bardzo dziękuję za komentarz ![]() Misia Z niecierpliwością czekam na komentarz ![]() No i czekam też na wiecej Waszych opinii.
![]() |
![]() |
#4 | ||
Guest
|
![]()
Misia???
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więcej takich wstawek. Fajnie ożywiają opowiadanie ![]() ![]() Jeszcze raz apel Gio - literówki, literówki. Sprawdzaj tekst przed czytaniem, bo takie babole w tekście trochę irytują podczas czytania i odbierają nieco przyjemności. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Ha, ha Sherlock jest wszechwiedzący, mnie totalnie zaskoczyłeś
![]() Hm...Dziwi mnie postępowanie tych przestępców. Są chyba amatorami. Bo zawodowcy nie pozwoliliby sobie na pozostawienie tylu śladów i jeszcze na pokazywanie się poszkodowanej ![]() Zastanawia mnie także Georgia. Zadziwiają mnie te jej zmiany temperamentu, z bezwzględnej pani detektyw w całkiem względną osobę. Tylko dlaczego ona tak igra z prawem ![]() Ach... Pan Wilson jednak przy niej mięknie. Na nią nie ma mocnych ![]() Zobaczymy jak to wszystko potoczy się dalej ![]() (Beznadziejny ten komentarz, ale nic lepszego dziś nie wymyślę, a nie chcę,żebyś myślał, że zaniedbuję to FS ![]() PS. Cytat:
![]() Pozdrawiam |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten odcinek podobał mi się najbardziej, ma w sobie to coś, co nie znaczy, że reszta była zła
![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
nareszcie nadrobilam!
no super, heh, nie spodziewalabym sie, ze wkrecisz tez jacka w te morderstwa! bardzo fajna akcja, ladny styl, zdjecia tez super. bledow kilka bylo, ale wszystkie juz powytykali ci moi poprzednicy : DD 10/10 i czekam na kolejny |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Nie lubie komentowac, mi to beznadziejnie wychodzi, a chcialabym napisac dlugi komentarz, zebys mogl komentowac kazde moje zdanie.
dobra: FAJNE, SKARBIE =* nie ma to jak beznadziejny komentarz
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Ech.... to pierwsze zdjęcie jest po prostu boskie :** Ten odcinek chyba najfajniejszy O.o jak na razie
![]() 10/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
o, przypomniało mi się!
Miałam napisać że Georgia jest podobna do tej facetki z "Układów"!
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|