![]() |
#151 |
Reputacja: 15
|
![]()
A myślałam że twórcy gry, dali sobie spokój z jakimiś nierealistycznymi zjawiskami.
Odkąd usłyszałam o tym deszczu meteorytów (pal licho trzęsienia ziemi, bo się zdarzają w końcu, a te deszcze są przecież bardzo rzadko ^^") , to zaczęłam się jeszcze poważniej zastanawiać nad kupnem. Wolałabym już deszcz, ulewy, powodzie, huragany, tornada, lawiny śnieżne, wszystko byle nie jakieś meteoryty. Chyba muszę uprzedzić rodziców by poczekali z kupnem dwa dni (więcej nie mogę, bo mi wszystko wykupią, a tygodnia czekania nie wytrzymam ; p ) i będę się opierała na opinii innych. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja kupowałam NA w dzień premiery w MediaMarkt i koleś mówił, że już ze 3 dni go mają... Warto przedzwonić do MM na parę dni przed premierą i spytać, czy już mają Karierę, lub kiedy ewentualnie się jej spodziewają. Może powiedzą przez telefon. Ja z resztą i tak czekam na recenzje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
Po namyśle uznałam, że deszcz meteorytów będzie wyglądał mniej więcej tak - pokaże się okienko powiadomienia, że właśnie spadł deszcz, i ze dwa-trzy przedmioty w domu okażą się zepsute
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Reputacja: 17
|
![]()
Też tak przeczuwam, że to będzie podobnie jak w The Sims 2 kiedy uderzył piorun w dom... Jednakże snuję ciche podteksty, iż razem z meteorytami coś się zapali i właśnie zostanie wezwany na ratunek mój strażak.
![]()
![]() |
#155 |
Reputacja: 15
|
![]()
Nie, ja kupuje Simy zawsze w Tesco, bo mam bliżej (jakieś 10 min od domu), poza tym już w dzień premiery są promocje. I z doświadczenia wiem, ze po 2 dniach zostaje ewentualnie jedno pudełko, w Empiku nic, poza tym mam już do niego tak 40 minut, a Media Markt nie odwiedzam ^^"
Coś mi się wydaje, że sprawa z meteorytami wyjaśni się dopiero po premierze. Ale jeśli już stworzyli ten deszcze meteorytów, to mogliby zrobić to porządnie, żeby wywołało ten pożar, czy coś (pewnie spalą się tylko meble w domu i nie będzie animacji, że np. pali się dach, czy framugi okien). I tak meteoryty budzą u mnie spore kontrowersje (jeśli mogę to tak określić), pewnie w końcu je polubię, albo się z nimi bardzo oswoję i będę wyczekiwała tego deszczu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Ja bym wolała tak bez kataklizmów. I już mi wszystko jedno jaki miałby to być kataklizm. Pożar, powódź czy deszczyk uroczych meteorytów... A może to będzie tak, że w naszych miastach tego nie będzie? Dostajemy telefon, że był kataklizm i potrzebny każdy strażak, jaki jest. Wsiadamy do samochodu i jedziemy do jakiejś mini-dzielnicy. Robimy swoje i wracamy do domu, jakby nigdy nic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
A mnie jeszcze ciekawi kwestia prania.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Ciekawe jak to będzie, podobno jak Sim będzie się przebierał to poprzednia odzież będzie leżała na ziemi, jako kupka brudnych ubrań. To może być denerwujące na dłuższą metę...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
Myślę, że pranie będzie wyglądało po prostu tak, że Sim nie będzie niczego zdejmował, tylko wybierze na pralce "zrób pranie", stojąc przy pralce weźmie z powietrza jakieś szmaty, które tam włoży, i tyle... To pranie to miły drobiazg, ale nie oczekiwałabym zbyt wiele
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 | |
Reputacja: 12
|
![]() Cytat:
No chyba, że Simy by mogły same z siebie od razu to sprzątać, jak czasem sprzątają po sobie talerze i ścielą łóżka. Wtedy jakoś bym to przeżyła ._. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 8 (0 użytkownik(ów) i 8 gości) | |
|
|