![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
wymyślonego przyjaciela każde dziecko dostaje kiedy przyjdzie na świat. Pojawia się komunikat, mama lub tata idą "Odebrać pocztę" i wtedy w wyposażeniu dziecka jest ta lalka. Dużo interakcji sprawia, że laleczka staje się żywą postacią, a gdy odkryjemy odpowiedni eliksir, to możemy go zmienić w człowieka. Potem ten nowy Sim może się przemieniać z sima na wymyśloną postać i na odwrót.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Dziś grałem w Pokolenia i znam odpowiedzi na wasze pytania (niektóre.) :
@Bindi 2. To jest poprostu "współlokator.. ;] 3. Poprostu musisz mieć przyjacieli ze szkoły, tak pod wieczór dajesz "wypraw impreze" i tam jest opcja "impreza piżamowa" :] Do WP... Mój sim bawił się z nim przez : 2 pełne dni bycia berbeciem i 1 dzień bycia dzieckiem... Jak tak się bawił i przestał 3 dnia to on wstał, przywitał się i zniknął... Gdy nasze dziecko wyjdzie z parceli, WP się zmienia w lalke, a po powrocie znowu "ożywa" :] @Nayi: Jak stworzysz berbecia, to w wyposażeniu jego powinna być (bynajmniej tak było u mnie.)
![]() |
#153 |
|
![]()
To jak to jest z tą łatą? Wyszła nowa do Pokoleń, czy piszecie o zwykłej łacie bez Pokoleń?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
a ta impreza pizamowa to dla dzieci? bo nastolatkowie nie maja takiej opcji
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Ja już jedną miałem piżamową imprezę... Posiedzieli do 23 i poszli spać ;]
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Hmm...ja jak do tej pory bugów nie miałam .( tfu tfu by nie zapeszyć) Jedynie musiałam wykasować starą rodzinkę bo mi się cieła,ale z nową wszystko OK.
Gdy moja Simka urodziła dziecko wyskoczył komunikat,że jakiś wujek Rysio ![]() Pytanie: Jakzmienić teraz zabawkę w normalnego sima? Moja simka(matka) wymysliła jakiś eliksir związany z wymyślonym przyjacielem,ale jak klikam na laboratorium to nie ma żadnej opcji zmiany, u nastolatka też nie. Czy nastolatek musi wynaleźć ten eliksir by zadziałał? Jak sim może dowiedzieć się o zdradzie partnera? |
![]() |
![]() |
#157 |
Naczelny Grafik
|
![]()
@Saheli019
1. Sim musi mieć ten eliksir w ekwipunku, a ty i wymyślony przyjaciel musicie być najlepszymi przyjaciółmi.. ;] 2. Ehhm... Jak ma dzieci, to dziecko musi być przy akcji zdrady, mówi matce i matka chce rozwód.. ;]
![]() |
#158 |
Guest
|
![]()
A od sąsiada nie da się dowiedzieć?
|
![]() |
![]() |
#159 |
Naczelny Grafik
|
![]()
Szczerze mówiąc, nie mam o tym bladego pojęcia, ale że od dziecka, to wiem.. ;]
![]() |
#160 |
|
![]()
No ja też proszę o odpowiedź, ale jakoś nikt nie potrafi odpowiedzieć... Czy jest jakaś łata do Pokoleń?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|