![]() |
#151 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Jeśli mogę się wtrącić - fajna byłaby drobna zmiana zasad w 4Ż. Bo, jak widać, nie każdy ma grę zainstalowaną (ja nie gram już od ponad roku), a chciałby wziąć udział, dlatego myślę, że w każdej drużynie mogłyby się znaleźć przykładowo dwie osoby, które mogłyby zajmować się czymś niezwiązanym z grą. Np. obróbką graficzną (czym ja bym się z chęcią zajęła
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mery dobrze mówi, albo żeby były nie tylko zadania wymagające gry.
a oglądał ktoś może kiedyś survivor (pl: ryzykanci)? grałam kiedyś w forumową wersję, też bardzo fajna zabawa ![]()
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 14
|
![]()
o ja, jajk byłem mały to kochałem to oglądać
![]() ![]() pomysł całkiem dobry, ale pamiętajmy, że najważniejsze w tej zabawie to gra ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
Reputacja: 11
|
![]()
Ja nawet mogłabym być opiekunem. Doświadczenie z zeszłego roku mam, a i nawet pomysł na jedno zadanie.
A najlepiej byłoby, gdyby był organizator, który nie bierze udziału w zabawie, bo co niektórzy mogą mieć potem z tym problem. Ew pomysł o opiekunach-organizatorach też jest niezły...
![]() |
![]() |
#155 |
Reputacja: 25
|
![]()
Co powiecie na zorganizowanie kolejnej edycji konkursu "Story Faktory"?
![]() ![]() Poza tym wymyśliłem jeszcze jeden konkurs, ale nie wiem, czy on ma jakikolwiek sens. Premiera TS4 powoli się zbliża, do Trójki niedawno wyszły akcesoria "Film", a do Dwójki na pewno jest pełno filmowych przedmiotów gdzieś w czeluściach Internetu. Co myślicie o konkursie, w którym zadaniem byłoby nakręcenie reklamy The Sims 4 w Simsach? Ostatnio edytowane przez Pink Panther : 29.09.2013 - 17:23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#156 | |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
Myślę, że jest duża różnica między kręceniem kilkuodcinkowych videostory, a nakręceniem jednego, kilkuminutowego filmiku w formie reklamy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
Archeolog Renesansu
Reputacja: 51
|
![]()
Szczerze? Wątpię, żeby to wypaliło. Już sam fakt, że Don zapewne wziąłby udział demotywuje do podejmowania jakiejkolwiek próby stworzenia filmiku xD Poza tym, dwa lata temu w 4Ż też było zadanie by nakręcić teledysk, ale z tego co pamiętam, to u nas w grupie niewielu chciało się podjąć zadania
![]() Więc moim zdaniem, jeśli ktoś się chce podjąć czegoś takiego, fajnie, ale ja myślę, że to by nie wypaliło ![]()
![]() |
#159 |
|
![]()
A jak z tym "Story faktory"?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
Reputacja: 14
|
![]()
Cześć PP
![]() Było już wspominane, chyba nawet w tym temacie, że konkursy nie są zarezerwowane dla modów ![]() Ja także popieram pomysł zorganizowania konkursu w stylu Story Factory, albo UMTH. Sam podjąłbym się organizacji, jednak kompletnie nie mam na to pomysłu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|