![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
Jeśli by było wszystko w podstawie to bez sensu by było kupować dodatki no chyba że wydadzą jakiś porządny dodatek który nie został jeszcze powtórzony w jakiejś serii The Sims. Jednak jeżeli by wyszło The Sims 4 to raczej bym został przy trójce, podobnie tak jak napisała anie_1981 mój komputer ledwo wytrzymuje The Sims 3 a co dopiero czwórkę. Myślę że twórcy bardziej się postarają w poprawianiu wszelkich bugów oraz dodadzą większego realizmu czwórce, ale nie zapominajmy że to nadal gra
![]() Ostatnio edytowane przez Damian : 03.07.2012 - 07:08 |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 10
|
![]()
DamianPL - jeśli nie zrobią gorszego gó... buga od trójki to będzie sukces.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
Cóż, sims 3 dostało zdecydowanie więcej nieprzychylnych opinii niż jej poprzednie wersje, ale nie należy zapominać, że rozgrywka jest dość urozmaicona. Co prawda daleko im do rzeczywistości, ale, jak już wyżej napisał Damian, jest to nadal gra i na tym zostańmy. W sumie mogliby pousuwać wszelkie błędy, ale poza tym, nie widzę żadnych minusów trójki. No, może plastusiowość postaci jest nieco irytująca, ale da się znieść.
W czwórce może nie koniecznie dobrym pomysłem byłoby robienie kilku dodatków w podstawie gry, bo EA nie miałoby popytu na dodatki. W sumie kto by tam sobie głowę zaprzątał zombie czy innymi cukierkowymi meblami, kiedy ma w pełni rozwiniętą grę? No i mimo wszystko liczę na to, że czwórka nie będzie tak spowalniać komputera i sama nie będzie się zacinać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Dodatków się nie spodziewajcie w podstawie. EA to firma ktora musi zarabiać, bo taki jest cel każdej firmy. Ogromnych miast jak w GTA nie mzoę być, bo kto choć raz gral w taką gre wie ze miasta są wczytywane na bieżącą a TRhe Sims 3 całe miasta są ogolną całością. Ja bardzo pragne by moje dzieci po wyprowadzce znajdowały prace, miały rodzine i czułbym ze inni też żyją, bo z tym są małe problemy. Moim niespełnionym marzeniem będą zapotrzebowania na prace, czyli tworząc sima który ma być kucharzem nie zawsze odrazu moge zacząć nim prace.
![]() |
#155 |
Reputacja: 14
|
![]()
liczę, że wreszcie pojawi się poddasze i wielobiegowe schody
![]() |
#156 |
Administrator
Reputacja: 101
|
![]()
1. Mam wielką nadzieję, że następne The Sims w pełni wykorzysta możliwości nadchodzącej wielkimi krokami następnej generacji i jej grafiki jakości CGI(jeśli faktycznie coś z tego będzie).
2. Niech powrócą do interfejsu z The Sims 2. Wprawdzie nie grałem zbyt długo w trójkę, ale jej interfejs jest dla mnie wysoce nieintuicyjny i niepotrzebnie utrudniony. 3. Żadnych króliczych nor. 4. Niech wreszcie do serii zostaną wprowadzone miasta. Chciałbym trzymać swoje simy w wysokich wieżowcach, z balkonem, z którego widać całe miasto. 5. Kontrola nad simem zarówno w domu, jak i w pracy. Jak w The Sims Online. 6. No i najważniejsze. Niech simy nie wyglądają jak plastelinowe wersje tłustych amerykanów. Dziękuję za uwagę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Denerwujące są też animacje w The Sims 3 nie wiem czy tylko jest tak u mnie ale sim musi się ,,ustawić" jakoś względem obiektu,sima,zwierzaka i dopiero wykonuje czynność, moim zdaniem niszczy to płynność gry. Myślę że w The Sims 4 bardziej przyłożą się do animacji, zgadzam się z Caesum dwójka miała bardzo przyjazny interfejs i bardziej mi się podobał niż w trójce do którego napchano za dużo opcji. Królicze nory powinni wyeliminować bo to nudne a najbardziej gdy się gra jednym simem który musi na siebie zapracować i pracuje w budynku w którym nie można nic zmieniać i się tak czeka na przyspieszonym tempie aż on wyjdzie, sam dodatek Kariera nie wystarczy bo wiele jest prac w The Sims 3 które są bardzo fajne ale zniszczone przez królicze nory...
|
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Ja myślę że najlepiej byłoby żeby EA i Maxis pracowali razem. EA ma bardzo fajne pomysły na dodatki, lecz z realizacją ich jest znacznie gorzej. A jakby wziąsc ich pomysły i dac do zrealizowania Maxsisowi to TS4 miałaby niepowtarzalny klimat i na pewno gracze byliby zadowoleni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
Niestety, niektórym, może to utrudnić, jeżeli lubią grać rodziną, wtedy ciężko zajmować się simami i tu i tu.
![]() |
#160 |
|
![]()
taa, a w końcu się okaże, że wszystko co tu piszecie zostanie tylko nadzieją.. ;/
mi 3 wystarczy, a mój komp i tak by pewnie 4 nie przeżył. no, ale mam nadzieję (-.-), że naprawią bugi i się wysilą nad dodatkami jeśli miałyby już jakieś wychodzić.. i dodanie podstawowych rzeczy np. pranie w podstawce. mam marzenie, które by się nie spełniło, a mianowicie podglądanie simów w pracy lub w szkole i kierowanie nimi.. szczególnie w szkole, ale w sumie.. to by nie wypaliło na dłuższą metę.. dzieciak w wieku szkolnym jedzie do szkoły i jak nim nie kierujesz to stoi jak ten osioł, a w domu płacze małe dziecko. co wybrać? ![]() nie mam pomysłu co by mogło jeszcze być.. może możliwość komunikowania się simów z różnych miast? to też by było fajne. i takie różne drobnostki bardziej urealnione. a skoro o tym mowa to bym zapomniała.. CHOROBY!!!! choroby, choróbska wszelkiej maści, złamania, wypadki samochodowe, pylenie i alergia.. możliwość trafienia do szpitala.. umawianie się na wizyty kontrolne do lekarza i takie tam.. dentysta może ![]() marzenia...
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|