![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
Łał, te siostry są świetne! Co prawda nie widzę podobieństwa między nimi, ale za to bardzo mi się podobają.
![]() ![]() ![]() Natomiast u Mayi brwi jak najbardziej są w porządku, przynajmniej dla mnie. ![]() ![]() A i ta maska na nosie za bardzo się świeci jak dla mnie. ;p Ja bym z niej zdecydowanie zrezygnował, wygląda to trochę dziwnie. |
![]() |
|
![]() |
#152 |
Reputacja: 12
|
![]()
Mi sie brwi podobają! Obie mają świetne! W ogóle, udane simki. Według mnie najlepsze ze wszystkich dotychczasowych!
![]() ![]()
#153 | ||
Moderator
Reputacja: 46
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No, to teraz ocenię prezentację ![]() Zacznę od tego, ze simki wyszły bardzo realistycznie, co jest oczywiście plusem ![]() Obie mają duże usta. Ja zwykle robię simów z małymi ustami, bo bardziej mi się podobają, ale u Mayi i Kary nie wygląda to źle ![]() Co do brwi to racja - trochę jakby "męskie" ![]() ![]() Maya wydaje się być typem chłopczycy. Kara to prawdziwa dama, makijaż i włosy idealnie do niej pasują. Simki podobają mi się, czekam na kolejne ![]()
![]() |
#154 | |||
Reputacja: 11
|
![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że udało się oddać charaktery dziewczyn ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bardzo dziękuję za opinie, jesteście kochani! :* |
|||
![]() |
![]() |
#155 |
|
![]()
Dotarłam! Wprawdzie dosyć późno, ale jestem i od razu przejdę do komentowania
![]() Jeśli chodzi o Karę, jest elegancka i widać, że dba o każdy szczegół równie perfekcyjnie jak o swoją figurę (kocham ten body mesh! ![]() Natomiast co do Mayi, to widać po niej, że jest typem kobiety, dla której perfekcyjny wygląd zewnętrzny nie jest najważniejszą rzeczą na świecie, to taka pogodna, zwykła dziewczyna o słodkiej buzi ![]() Gdy się patrzy na jej twarz to od razu ma się ochotę z nią zaprzyjaźnić, a bynajmniej ja odniosłam takie wrażenie :3 Simki jak zwykle z charakterem, który widać(po raz trzeci xd) od razu kiedy patrzy się na zdjęcia, to mi się w nich podoba! Szkoda, że tak mało zdjęć, poszłaś na łatwiznę tym razem xD Miałam ochotę sobie popatrzeć na fotki, a tu dupa zbita ![]() Mimo wszystko czekam na Twoje kolejne simy :3
Ostatnio edytowane przez rudzielec : 22.05.2013 - 00:41 |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]() Rudi, dzięki za opinię :* Wiem, że mało tych zdjęć, ale co zrobić ; ) Dziś właściwie będzie podobnie... Powracam po krótkiej nieobecności z nową postacią, a mianowicie simką o wdzięcznym imieniu Swarna (uwielbiam tę stronę!). Póki co, niewiele mogę o niej powiedzieć, bo dopiero wprowadziła się do okolicy, więc nieznane są jej zwyczaje, niemniej jednak, kreując jej charakter, poszłam w stronę spokoju i powagi. Simka jest dość nieśmiała, mało otwarta na innych simów. Jest bardzo poważna, ale aktywna, więc nie lubi siedzieć w domu, tylko działać. Raczej samotniczka. Ach, no i sprzątanie wszystkiego wokół jest niemal jej obsesją ; ) Sesja trochę nietypowa, ale pod spodem dodaję zdjęcia bez obróbki graficznej i z gry, więc będzie można lepiej ocenić jej wygląd. Przyznam, że trochę dziwnie robiło mi się postać bez makijażu. Jestem przyzwyczajona do dużej ilości make-upu, ale postanowiłam sprawdzić, co mi wyjdzie, gdy nie nawalę tego tuszu i cieni do powiek ; ) Simka ma więc na sobie tylko kilka masek i pomadkę. Zdjęcie bez obróbki graficznej: I z gry (dla ciekawskich):
1) http://i1048.photobucket.com/albums/...emi83/5-16.png 2) http://i1048.photobucket.com/albums/...emi83/6-12.png 3) http://i1048.photobucket.com/albums/...emi83/7-11.png Enjoy ![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
Piękna i naturalna
![]() ![]() Wyszła Ci całkiem nieźle, najbardziej podoba mi sie jej spojrzenie, oczy normalnie miażdżą ![]() Naprawde dobrze wygląda bez makijażu, fryzura i kolor skóry również dobrałaś idealnie ![]() Cóż mogę jeszcze napisać... Chętnie bym nią sobie pograła ![]() Mam nadzieję, że na następnego sima/simkę, nie będzie trzeba tak długo czekać :> A jeśli chodzi o Swarnę, to bez oceny liczbowej, bo się w skali nie mieści ![]()
![]() |
#158 |
|
![]()
Orany O_O Przerobione zdjęcia są cudowne! Simka ma wspaniałe oczy, takie magnetyzujące spojrzenie
![]() ![]() ![]() Jednym słowem: ideał ![]()
#159 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ej, piękna! Z kimś mi sie kojarzy, hm...
![]() Wyszła świetnie! Prezentacja jest... magiczna! Przez 10 minut dochodziłem, czy to śnieg, czy deszcz, po czym stiwerdziłem, że grad ![]() ![]() 10 ofc :>
#160 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Jaka ona jest pięknaaaa *_______*
Cudo, taka naturalna... Brak słów ![]() Na obrobionych fotkach też wygląda pięknie. Malin, twoje simy są niesamowite *o* Aż miło oglądać ![]() Zazdroszczę talentu ![]() Niby ja robię (czasem ![]()
|
|