|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ten zły wampir którego zabił Edward
![]()
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
em...<ok>
no niestety steven i hayate sa razem, mwhaha. edit: i nie będą mieli dziecka ![]() <sama nie chcę kolejnego bachora> Ostatnio edytowane przez easey : 16.08.2012 - 07:04 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
aale tu kurzu! tfu!
dzieki za komentarze. Przepraszam ze tak rzadko dodaje nowe czesci...:/ wkrótce sie to zmieni! chyba... Nie lubicie Stevenka? hahaha xdD ciąg dalszy jakichśtam rodzin ![]() Byłe małżeństwo miało sprawę w sądzie. Dzieci zostały z Hayate, ale David jest ojcem, więc ma prawo do widywania się z dziećmi. Krążą plotki, że David znowu jest normalnym simem (tzn. nie jest wampirem ![]() ![]() ![]() (przepraszam, że na 1 fotce Hayate ma takie dziwne coś, ale nie wiem przez co to ![]() 'Wieczór gry w rzutki' ![]() ![]() ![]() Następnego dnia rankiem, jak każde dziecko Hayley musiała iść do szkoły (niespecjalnie to lubiła, ale cóż). Pożywne śniadanie-sok plazmowy :> ![]() Hayley zmieniła się pd czasu kiedy David i Hayate nie są razem, miała wahania nastroju ... ![]() Znowu ten niemodny kierowca ;D Chyba jej się nie spodobał. ![]() ![]() A po szkole Hayley spotkała się ze swoją przyjaciółką Destiny. ![]() Wracając spotkała...kogo?? Kto wie? ![]() ![]() Taaak to Kairu :3 Wyrósł na sportowca, chociaż dużo czasu spędza nad robieniem eliksirów. Wbrew pozorom, ze Stevenem dobrze się dogadywali. ![]() ![]() A oto ulubione miejsce do spania Deili, deska do prasowania ![]() ![]() Hayate podarowała synowi prezent. ![]() -Dobra, a teraz gadaj. Jak wyglądam? -Hayate męczy Kairu xD ![]() Kairu i jego stół do robienia eliksirów. Zdonla bestia ^^ ![]() ...i Kairu i jego podest DJ'a ![]() ![]() Hayley przepadała za Aishą, dziewczyny uwielbiają się razem bawić. Suczka jest bardzo żywiołowa. ![]() ...a gdy Kairu skoczył do kibelka, to Hayate przejęła jego DJ'ownie ![]() [img]http://img214.imageshack.us/img214/341/screenshot3717.jpg ![]() Wieczorem Kairu wymknął się i...zaczął rzucać jajkami w dom sąsiadów. ![]() MONSTER!!!! ![]() ![]() No i skończyło się to dowozem do do domu przez policję + Kairu dostał szlaban na wychodzenie z domu przez tydzień. Oczywiście oprócz szkoły. ![]() ![]() ....a później Hayate ze Stevenem.... ![]() ![]() ![]() Ranem dzieciaki szaleją, w wodzie ![]() ![]() A później zostało trochę czasu i urządzili sobie grilla. ![]() ![]() -Wwaaaaaa! Kairu, to się pali! ![]() Mistrz drugiego planu: Jak nie chcesz to mi daj ( ![]() ![]() Stevenowi spalił się owoc plazmowy... ![]() A Aisha dorwała się to grabi. ![]() Kairu postanowił, że wymknie się ze szkoły. Same nudy na lekcjach, więc co ma robić? ![]() Ku jego zdziwieniu ujrzał rudowłosą dziewczynę-Faith. Która była pilną uczennicą, nigdy nie opuściła dnia w szkole. ![]() - Hej mała, co ty tu robisz? Nie mów, że jesteś na wagarach! Nareszcie zmądrzałaś-zatrzymywał ją Kairu. ![]() - Ojj przestań, mógłbyś łaskawie posunąć ten swój tłusty zad, bo chcę przejśc-ziewnęła znudzona. ![]() - Chwila, chwila...-rozmyślał-w takim razie co ty tu robisz? ![]() - Idę do biblioteki. Pani Brown mi kazała. ![]() - Aaaa, myślałam że zmądrzałaś. Nie chcesz nigdzie wyskoczyć? Chodź, urwiemy się-zaproponował-no chyba, że nie umiesz się zabawić... ![]() - Co? Że niby ja? Ja nie umiem się bawić? Hahah, Kairu przestań. Oboje wiemy, że umiem się bardzo dobrze bawić, nawet lepiej od ciebie! ![]() Kairu powstrzymywał się od śmiechu. - W takim razie, chodź za mną, pójdziemy do jakiegoś klubu. - Świetnie-odetchnęła. ![]() ![]() ![]() Rudowlosa nie mogła nadążyć za wampirem, ale doszli. Karaoke! ![]() Na początku Faith stała i parzyła się na Kairu, który wygłupiał się przed nią ![]() ![]() ![]() ...a później oboje się rozkręcili. ![]() ![]() ![]() Następnie udali się do budki fotograficznej, chyba te zdjęcia nie wyszły za dobrze, Kairu nie chciał ich pokazać ![]() ![]() ...ale chyba nie są takie złe... ![]() Lecz później zgarnęła ich policja... Znajomi, to oni wcześniej przyłapali Kairu na rzucaniu jajkami w dom sąsiadów ![]() . . . . c.d.n . . . . jeju wiem, że beznadzieja, ale musiałam wstawić nowy odcinek :3 dialogi sa beznadziejne :/ miało byc całkiem inaczej, ale skończył mi się limit na imagechacku...+ w ogóle są z nim jakieś porblemy :// (czy tylko u mnie nie wyświetlają się niektóre zdjęcia?) gr... zmieniam stronę do wrzucania zdjęć... Ostatnio edytowane przez easey : 27.08.2012 - 14:48 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
ee tam, fajny odcinek :> masz bardzo ladnych simow. Fath i Kairu bardzo do siebie pasuja!
czekam na next! |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nareszcie nowy odcinek. Niezłe ciacho z Kairu
![]() Ten monster dobry , ja mam gorsze . Co do hostingu to imgur.
![]() Ostatnio edytowane przez Laselight : 27.08.2012 - 15:03 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 12
|
![]()
Kairu mrrr...
![]() ![]() ![]() Czekam na więcej. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Hahahaha MONSTER najlepszy, tez tak mam przez zbugowane 2 stroje ;/
Hayley jest przesliczna, bedzie przepikeeeeeeekna jako nastolatka, a Kairu zdobywca serc, ciacho z niego i juz znalazl ofiare ;D ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Aaa! Kairu jest boski!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Aaa, jakie to to genialne.
![]() ![]() Faith też ładna, podoba mi się połączenie kojonka + sportowiec (laluś, mądruś, 'kul' chłopak..?) ![]() ![]() I Twoje zwierzaki.. Jestem zakochana w tym futrzee, boże, dlaczego u mnie to nie jest takie puszyste?! ![]() No nic, czekam na więcej. ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 15
|
![]()
Jeziu, podeślij mi Kairu i Stevena, albo sama ich ukradnę!
![]() Brakowało mi Twojej rodzinki ![]() Z chłopca staje się mężczyzna. Będzie z Faith, na bank ![]() Hayate jest kolejnym dziełem, które chętnie przyjmę do mojej gry ;D Ja sporo nauczyłam się na bugach i teraz ściągam ubrania tylko z bezpiecznych stron i od znanych twórców - to samo z skinami. No cóž, miejmy nadzieję, że Hay i Stevie będą szczęśliwi ![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|