![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
Mam pytanie o to zaklęcie uzdrawiania, bo moja czarownica go nie posiada. Uczy się też alchemii (chyba 7). Czy ta książka to tylko w store?
Jestem zawiedziona, że w trybie kupowania nie ma kategorii magia i przez to trudno cokolwiek znaleźć. Mam już dość zombiaków. Czy u was też urządzają imprezę w waszych ogródkach? Jak się ich więcej zbierze to wyciągają magnetofon, puszczają muzykę i tańczą. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
|
![]()
Tak, u mnie też. Trochę mnie to bawi, ogólnie lubię zombie, bo są śmieszne, ale wkurza mnie, że niszczą rośliny. Dobrym wyjściem jest kupienie doniczek i posadzenie roślin gdzieś w domu lub w piwnicy.
![]() |
#153 |
Reputacja: 11
|
![]()
Zaklęcie uzdrawiania jest dostępne na dużo wyższym poziomie magii, jest to ukryta umiejętność i trudno stwierdzić ile poziomów jest opanowanych. Gram czarownicą od początku i jeszcze tego zaklęcia nie odkryła.
A jeśli chodzi o eliksir uzdrawiania to jest dostępny na 2 poziomie alchemii. Przedmioty magiczne doszły w kategorii rozrywka>umiejętności i zainteresowania i wystarczą by sim nauczył się wszystkiego, co niesie dodatek. Przedmioty ze Store też podwyższają umiejętności ale posiadanie ich wcale nie jest konieczne. Możesz użyć filtru dodatków w trybie kupowania lub skorzystać ze stylów, to ułatwia szukanie. Ostatnio edytowane przez Chloé : 11.09.2012 - 13:59 |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Jak można zostać wampirem? Trzeba zaprzyjaźnić się z takim paskudem i poprosić o ugryzienie, czy jakoś inaczej? A innymi postaciami, np. wilkołakiem? Wiem tylko, że można odrzucić moc wróżki/wilkołaka, gdy poprosi o to zakochana osoba, co jest głupie, bo przecież cały "urok" wilkołaka w tym, że jest się nim, czy się chce, czy nie...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Wampirem można zostać poprzez ukąszenie. Na początek trzeba zaprzyjaźnić się z wampirem, a później wybrać opcję: 'poproś o przemianę w wampira'
Czytałem w pewnym artykule, że w inne stworzenia (np wilkołak) można przemienić się za pomocą specjalnych eliksirów. Niestety nie jestem tego pewny w 100% : ( |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Przez eliksir też można zostać wampirem jak i każdą postacią nadnaturalną, łącznie z mumią i simbotem.
Einarr to pewne na 100% bo moja wiedźma je już wyprodukowała ![]() Ostatnio edytowane przez Chloé : 11.09.2012 - 16:29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
1. Jak można dołączyć do sfory wilkołaków i polować w grupie? Grałam ze trzy pełnie już wilkołakiem, ale nie widziałam nigdzie tej opcji.
2. Po ilu fasolkach-żelkach się umiera? Czy to losowe? 3. I nie wiem czy nie padło już pytanie, ale gdzie i czy jest publiczna arena do latania? Z góry dzięki za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
1. Trzeba kliknąć na innym wilkołaku i wybrać opcję "zaproś do stada" a następnie na ziemi "poluj ze stadem". Nie musi być to w czasie pełni, ale sim musi być pod postacią wilkołaka.
2. Jak sim będzie jadł jedną za drugą to na pewno się przekręci. 3. Arena mioteł jest obok sklepu z eliksirami. |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]()
1. Miałam plagę zombie każdego dnia i nocy. Wrzuciłam moda. Ok, zniknęły. Chciałam, żeby wróciły, moda usunęłam... A zombie nie ma i nie ma
![]() ![]() 2. Widział ktoś jednorożce w Moonlight Falls? oO' 3. Ktoś kiedyś pytał o reakcję pokojówki na widok Kościldy: oświadcza, że ona się w kościotrupa nie da zamienić i się zwalnia ;D |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
Bindi, dzięki za odpowiedzi
![]() 1. A na innych zapisach masz zombiaki? 2. Ja dotychczas nie, sprawdzę jeszcze jak jutro będę grać ![]() 3. Naprawdę? O.o Musze to wypróbować ;D Ja natomiast mam jeszcze jedno pytanie. Jak stworzę w CAS`ie czarodziejkę, to moge ją przemienić w wampira/zombie/wilkołaka? |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|