|
![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
no, wreszcie przeczytałam
![]() Ta para jest przepiękna. Widać, że oboje czują do siebie chemię... ![]() Nie wiem czemu, ale odnosiłam wrażenie, że Faye wie o "przypadłości" Damiena ![]() W każdym razie ciekawi mnie co będzie dalej, bo w końcu tajemnica przestała być tajemnicą. Ciekawa jestem reakcji Faye, choć poniekąd się domyślam ![]() Mam również pomysł na Louisa :p i domyślam się, że nie zniknął na zawsze :p Bardzo podobał mi się opis podczas ich spaceru w zimie ![]() Natomiast, pierwszy opis dla mnie zbyt szczegółowy... Może faktycznie powinnaś troszkę zmniejszyć długość opisów miejsc, bo ... i tu się przyznam, pominęłam niektóre ;p Z kolei co do odczuć bohaterów, to pisz dalej bo dobrze ci to wychodzi ![]() przepraszam ![]() co do pisowni nie wypowiadam się, zrobi to ktoś inny ![]() Ach... no i Damien oczywiście ma moją ulubioną fryzurę!!! I świetnie w niej wygląda ![]() Bonusy przepiękne ![]() Uwielbiam simy łapiące śnieg językiem, wyglądają wtedy tak słodko ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
|
![]()
Zdjęcia są po prostu Świetne.!! Simowie piękni, ale według mnie za bardzo skupiasz się na tekście, a mniej na zdjęciach, oczywiście historia jak zawsze świetna, ale prosiłam bym następnym razem więcej zdjęć, bo naprawde masz talent, który powinnaś urzeczywistnić.!!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Damien,Damien,Damien,Damien !
![]() On tak ocieka seksem,że daj se spokój. Moje oczka uwielbiają takie widoki,heh. ![]() Faye już w snach marzy o wielkiej miłości z Damienem,i oby się udało. ![]() I szkoda mi dziewczyny,ale myślę,iż wybaczy mu jego nadnaturalność. Czekam na nexta ! ![]()
![]() |
#4 |
|
![]()
No to teraz czekac na reakcje Faye
![]() czekam na neeexior odcinek |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 15
|
![]()
Kicaj, no hej, mała litera i kropka to były wpadki, niezauważone podczas korekty. No chociaż mogłaś mnie pochwalić. :<
Wiem, wiem - epitety, jednak w tym opisie aż tak nie rażą. :o O tym będzie później, ale przyznaję się bez bicia, że przemianę pisałam, jak zdjęcia ładowały się na imageshack. ![]() Dziękuję za oceny i ciesze się, że liczba komentarzy spełniła moje oczekiwania, za co jestem Wam wdzięczna. Co do opisowych narzekaczy... Tekstu jest mniej więcej tyle co zawsze, tylko go nie rozbijam i dodaję mniej, ale za to bardziej dopracowanych zdjęć. Pewnie ilość linijek sprawia wrażenie bogatej treści, ale to tylko złudzenie. Możecie porównać z poprzednim odcinkiem. Jednak chciałabym poznać Wasze opinie. Wolicie ilość tekstu jak w szóstce czy mniej? Z góry mówię, że nie będę małej ilości 'literek' wypełniać fotkami. Uzupełniłam spis odcinków i track listę, więc zapraszam do korzystania z tego, słuchając wybranych przeze mnie utworów oraz nawet oceniania ich wyboru. Piosenki do następnego odcinka: 1 i 2 ![]() Ach, jakoś tak tagów mało :d Zapraszam na pierwszą stronę "Moonlight Falls by myrtek". ![]()
![]() |
#6 |
|
![]()
Myrtku,problem z tagami ? Chętnie dodam 453535
![]() Spisałaś się świetnie z track listą i spisem odcinków ! Musimy ci to jakoś wynagrodzić ![]() No to więc się biorę za pisanie tagów xDD
![]() |
#7 |
Reputacja: 12
|
![]()
Nadrabiam zaległości i napiszę o odcinku.
Zacznę od tego czy wolę tekst dłuższy czy krótszy. Wolę czytać krótsze teksty, dłuższe nie zawsze chce mi się czytać. Tagami się nie przejmuj... dodam dwa. Zdjęcia mi się nie chcą załadować ![]() Miałam nadzieję na coś więcej z Faye i Damienem, nie zwykłe leżenie z łóżeczku ![]() Szkoda, że Damien wyjeżdza. Może się jeszcze spotkają w przyszłości. Nie lubię wilkołaków, ale Damiena jeszcze wytrzymam. Niech Faye mu wybaczy, prawdziwa miłość przetrwa wszystko ![]()
![]() |
#8 |
Reputacja: 15
|
![]()
Coś jest u Ciebie, bo fotki u mnie działają prawidłowo.
![]() No wiecie, kimże bym była, gdyby oni od razu wskoczyli do łóżka? Na tego jeszcze dłuuuuga droga. ![]() LL, nie wiem Co Ty tam wyczytałaś, ale Damien zostaje w MF. Och, drodzy czytelnicy, jacy Wy naiwni.... Myślicie, że ot tak mu wybaczy? Przecież wiecie, jak ja uwielbiam wszystko komplikować. ![]() W oczekiwaniu (zapewne dłuugim) na odcinek, chciałabym zaspokoić Wasz Damienowo - Faye'owy głód i uraczyć Was moją głupotą (czyt. sesja, bo sobie coś ubzdurałam) oraz plakatami odcinków 6-10. ![]() 'Faye' na czerwonym dywanie. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie zabrakło również hucznej promocji "Moonlight Falls"... ![]() ![]() ![]() ![]() Kocham jego minki! ![]() Cóż to za plotkowanie wśród fotoreporterów? ;> ![]() ![]() Spontaniczny buziak, by mieli o czym pisać, a co! ![]() Plakaty: odcinki 6-10 ![]() ![]()
![]() Ostatnio edytowane przez Myrtek : 05.01.2013 - 19:57 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
haha...Damien "Call me maybe"
![]() ![]() i czy mi się wydaje, czy na pierwszych zdjęciach Faye ma ciemniejsze włosy... w każdym razie w bond jej lepiej ![]() ach... no i chyba mogę już powiedzieć, że uwielbiam ich ![]() i rozwaliło mnie jeszcze trzecie zdjęcie od końca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Damieeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnn
![]() Śliczne zdjęcia (jak zwykle -.-) Już dodałam tagi, a ty dawać nowy odcinek! |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|