![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
Chociaż jest bardziej rozbudowany kreator simów, według mnie, wyglądają sztucznie, a grafika przypomina mi jakąś kreskówke w 3d. Poczekajmy kilka miesięcy - cena czwórki spadnie do 100 zł.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
|
![]()
Nie grałam w 4, ale oglądałam na YouTube jak inni grają. Już te niemowlęta mnie przerażają
![]() ![]() Nie mówię już o ekranach ładowania. Są zbędne, parcela obok, a musimy czekać. Widziałam też, że simka zawsze biegła, a nie chodziła. Widziałam rodzinę z dwoma młodymi dorosłymi, dzieckiem i nastolatką. Nie połapałam się, że to nastolatka... Strasznie ciężko odróżnić. Ale są też plusy. Otoczenia są piękne. I podoba mi się to, że np. łóżko jest do odblokowania przy 10 poziomie jakiejś kariery. Mamy wtedy zajęcie ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
|
![]()
Jak można oceniać grę jak się nawet nie grało? Grałaś kiedyś raz?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Widziałam jak ktoś gra, narazie to mi wystarczy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#155 |
Reputacja: 14
|
![]()
Popieram KąsaczPL. Temat brzmi "wrażenia z gry, recenzje", a żeby coś zrecenzować i mieć z tego jakieś wrażenia, trzeba tego najpierw doświadczyć.
![]() |
#156 |
|
![]()
Nie wiem jak wam,ale mi wcale nie podoba się ta gra.2 i 3 są lepsze. Nie ma małych dzieci,a z niemowlakami nie można chodzić po całym domu tylko być blisko łóżeczka i nie można go wkładać do takiego samego łóżeczka,ale w innym pokoju,tak samo jak w 1.Na szczęście nie usunęłam 3.Jak naprawią to zacznę znowu grać,bo oprócz ciąży to nie ma tam nic fajnego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]()
Wydaje mi się, że ładowanie ekranów zastało wprowadzone właśnie dlatego, aby gra działała płynniej. W 3 grałam tylko chwilę, bardziej w 1 i 2, dlatego nie mam porównania co do poruszania się po terenie,ale ekrany ładowania pojawiają się na 5 sekund, co wcale tak bardzo nie utrudnia gry.
Simy mają ładne ubrania, jednak twarze, jak już ktoś zauważył, są dość sztuczne, kreskówkowe. Pobrałam sobie włosy, tęczówki i skórę stworzoną przez graczy i piękna simka o dość naturalnym wyglądzie cieszy oczy i przyjemnie wygląda. Sama grafika jest ładna, ale bajkowa, mało realistyczna, choć dopracowana. Otoczenie bardzo mi się podoba, lubię przyglądać się simce gdy biega - podziwiam widoki ![]() Rozgrywki prowadzi się przyjemnie, gra jest na prawdę grywalna, płynna i co chwilę zaskakuje mnie czymś nowym. Czekam na jakiś duży, płatny dodatek tematyczny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
W weekend miałam okazję pierwszy raz zagrać w TS4 i spisałam sobie moje pierwsze wrażenia. Byłam raczej negatywnie nastawiona do tej gry i to się niestety nie zmieniło. Nie będę pisała o oczywistych oczywistościach, takich jak brak projektowania stylów, czy zamknięty świat. Skupię się na moich bardziej detalicznych odczuciach po pierwszym (i jak na razie ostatnim) parogodzinnym graniu.
Na początek minusy:
Uff, koniec minusów. Jeśli ktoś dotrze do tego momentu, zasługuje na medal z kartofla. Nadeszła przyjemniejsza część oceny! Niestety zalet znalazłam mniej.
3 strony w Wordzie, powodzenia kochani! Wieeeeelkie propsy dla każdego, kto dotrze do tego miejsca bez oszukiwania. :3 Na zakończenie dodam, że simsy zamierzam kupić kiedy będą po <100zł, po obecnej cenie i w takim stanie, w jakim znajduje się gra, szkoda pieniędzy.
![]() |
#159 |
|
![]()
simy po 99 w RTVEuroAGD w gazetce obecnej
![]() recenzję przeczytałam całą! |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |