![]() |
#151 |
Reputacja: 10
|
![]()
jak moge mentorowac osobe z umiejetnosciami muzycznymi? znalazlam raz goscia, ktory tez gral na tym samym instrumencie, ale nie mialam zadnej opcji z tym zwiazanej ani w interakcjach personalnych, ani na skrzypcach.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#152 |
|
![]()
Jak najłatwiej włączyć Simowi gniew?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Reputacja: 11
|
![]()
1. W dwójce były takie fajne rodzinne portrety widoczne z podglądu miasta. W trójce też były, ale masakrycznie małe. Jak się ma z tym sprawa w czwórce?
2. W trójce przy zmianie aktywnej rodziny resetują się wszystkie obiecane pragnienia, co przy próbie grania całym miastem byłoby dosyć denerwujące. Czy w czwórce jest coś podobnego czy nic się nie traci próbując grać inną rodziną? 3. Czy wielozadaniowość objawia się jeszcze przy jakichś innych czynnościach poza rozmową z innymi Simami? |
![]() |
![]() |
![]() |
#154 |
|
![]()
Tworzyłam sima, a jak chciałam zaprojektować strój wieczorowy czy bieliznę to zmieniła mi się całkowicie twarz sima, w sensie inne włosy, oczy, kształt, wszystko. Jak zaprojektować oprócz ubrania codziennego np. bieliznę, żeby zachować twarz i sylwetkę, którą się zaprojektowało? A druga kwestia to mam dobry sprzęt procesor intel core i5 2,5 Gh Ram 8 Gb, win 7 64 bit grafika Geforce GT 740 M a gra zacina mi się przy budowaniu, ciężko obrócić obraz czy przesunąć, a ustawienia są na średnich. Proszę o pomoc
![]() |
#155 | ||
|
![]() Cytat:
![]() Effie, nie zauważyłam, żeby simom w ogóle można było obiecać pragnienia, one się rządzą chyba trochę innymi prawami niż to było w trójce. Jeśli chodzi o wielozadaniowość, oprócz rozmowy można np. równocześnie jeść i pić, albo czytać książkę na kiblu ![]() Cytat:
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#156 |
|
![]()
Effie Można odrabiać lekcje słuchając muzyki, czytać pijąc lub sikając, ćwiczyć rozmawiając lub słuchając muzyki albo to i to, grać na kompie rozmawiając lub słuchając muzyki, pić pijąc co innego, sim trzyma 2 szklanki w obu rękach xd, oglądać telewizje jedząc i gadając itp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#157 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#158 |
|
![]()
Może trzeba się lepiej zapoznać albo mieć odpowiedni nastrój, w przypadku muzyka najlepszy chyba by był nastrój "zainspirowany".
Lubię piwo i starych rybaków. Be the type of Woman, who crawls out of bed every day and the Devil says "Oh no, She's awake!" "The only way to get rid of a temptation is to yield to it." - Oscar Wilde |
![]() |
![]() |
![]() |
#159 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#160 |
|
![]()
Czy znalazł już ktoś sposób na bug, kiedy to prysznic nie przestaje lać wody? Znowu mi się zdarzyło, sprzedaję go, przenoszę, nie jest zepsuty, a woda się leje, w powietrzu, jakby ktoś tam był. Wcześniej jedynym co mi pomogło to wyprowadzka z domu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|