![]() |
#151 |
Guest
|
![]()
Odc.2 Takie jest życie kobiety.
W poprzednim odcinku: -Robert poznał Iwonę -Poźniej się razem pobrali -Urodziło się im córeczka którą nazwali Weronika Wyglądali na szczęśliwe małżeństwo, ale... ![]() iwona znalazła pracę. Rober poznawał dużo ludzi.Między innymi poznał Jolę Witkowską. ![]() Robert tak zaczął flirtować z Jolą że ją pocałował i porposił o rękę.Ona odpowiedziała: -Przecież masz żonę!!! -Ona mnie nie obchodzi.Wolę Ciebie!!!Będziesz udawał moją kuzynkę a kiedy Iwona wyjdzie do pracy do będziemy mieli dużo czasu dla siebie.A Weronika nas nie zauważy. -Nie wiem.Nie mogę wam psuć małżeństwa. -Potem zabijemy Iwonę.Nie martw się!!! -No dobrze.Zostanę twoją żoną. ![]() Po uknuciu tajemniczej zbrodni Jola i Robert wzięli ślub w tajemnicy przed Iwoną. ![]() |
|
![]() |
#152 |
Guest
|
![]()
Moje fotostory- My Webpage
|
![]() |
#153 |
Guest
|
![]()
[B] Oto moje nowe fotostory pt."Życie samotnej matki"
Cześć. Jestem Dominika Wałek i mam 24 lata. Mieszkam w Simowie Górnym wraz z moimi dziećmi: Moniką i Piotrkiem. Ich ojciec ma 21 lat. Poznałam go na jakiejś dyskotece, 8 lat temu. Tam zaproponował mi kilka drinków, do których potajemnie dosypywał jakiegoś proszku, a potem zaciągnął mnie do łóżka. Jednak, gdy sie obudziłam nic nie pamiętałam. Poszłam do domu, ale spadłam ze schodów i dopiero sąsiadka mnie znalazła i zadzwoniła po pogotowiem. Tam okazało sie, że jestem w ciąży. oto moja rodzina: Życie samotnej matki nie jest łatwe. opowiem wam całą moją historię. dodam zdjęciadzięki czemu będziecie mogli mnie zobaczyć. Wszystko zaczęło się gdy tu się wprowadziłam z dzieciakami. Na początku musiałam znaleść pracę. Oczywiście już ją mam. Mój nowy zawód to MASKOTKA DRUŻYNY. Płacą mało, ale chociaż coś dostaliśmy. ![]() A oto naasz domek. Jak narazie nie ma pomalowanych ścian i podłóg, ale gdy wrocę wszystko to naprawię. ![]() Ale fajniue! już pierwszego dnia dostałam awans! Co za frajda! Jużź domek jest pomalowany, umeblowany, a za resztę pojechałam do miasta i kupiłam piękną koszulę nocną. ![]() ![]() w następnym odcinku opowiem wam o mojej pierwszej znajomości, danielu. o tym co podsłuchałam od moich dzieci o płaczu Moniki o zwolnieniu z pracy ![]() Nara |
![]() |
#154 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie !!!Katarzynka zrobila foto story pt:ZDEPTANA NIEWINNOSC czy cos w tym stylu!! Nigdzie nie moge znalezc 2 cz. :o Chyba ze jej nie napisala
![]() Ale bede czekac na 2 cz. ![]() |
![]() |
#155 |
Guest
|
![]()
Mat_13 to niemożliwe żeby ojciec miał teraz 21lat. To byłoby tak. Dziewczyna miała wtedy 16lat a on kiedy ją miał 13lat trochęęęęęęęęęęęęęę odciągnięte od prawdy.
|
![]() |
#156 |
Guest
|
![]()
Sorki, że nie na temat... Możecie usunąć ten post... Ale chcę poinformować, że moje fotostory zostanie niedokończone... Musiałam usunąć simsy z komputera... Pozdr.
![]() |
![]() |
#157 |
Guest
|
![]()
Poprosiłam Cornelie żeby zrobiła następny odcinek o Luck
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Guest
|
![]()
Ruda kochanie :* ktos sie nami bawi!
Cytat:
|
|
![]() |
#159 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
#160 |
Guest
|
![]()
Otóż to :>>> W temacie zostawiamy tylko te posty, które zawierają fotostory lub informacje o fotostory :>>> Wszelkie opinie, prośby czy pytania nie związane z właściwym tematem usuwam :>>>
Więc nie dziwcie się, że niektóre posty znikają ]:>>> |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|