![]() |
#1601 |
Reputacja: 10
|
![]()
Pewnie coś z tymi cechami będzie.
Nie wiem czy ikona prawdziwa, spoko, ale kryształek wydaje mi się trochę krzywy. tak wd mnie.
|
![]() |
#1602 |
Naczelny Grafik
Reputacja: 24
|
![]()
Zdaje mi się, że kontakty między simem a zwierzakiem będą zależały od nowych cech. Gdy sim będzie miał pozytywne cechy (np. Lubi zwierzęta), to sim szybciej zaprzyjaźni się ze swoim czworonożnym kolegą, a jeżeli sim posiada negatywne cechy (np. nie lubi kotów). to będzie trudniej utrzymać kontakt ze zwierzętami.
Powinno być takie coś... Cechy według mnie najbardziej odpowiednie do tego dodatku: *pozytywne: lubi zwierzęta; kocha konie *negatywne: Nie lubi kotów; nie lub i psów; nie lubi koni
![]() |
#1603 |
|
![]()
Albo po prostu: alergik
![]() Czuję, że będzie to najlepszy dodatek do trójki. Przebije nawet Pokolenia, które po prostu ubóstwiam. Jeszcze nigdy nie wyczekiwałam żadnego packa z taką niecierpliwością ![]()
![]() |
#1604 |
|
![]()
Będzie cecha alergik na 100%. Już o tym mówili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1605 |
|
![]()
W ogóle z tymi okładkami i ikonami to taki chaos w tej części, najlepsza była dwójka, każda okładka inna kolorystycznie, każda z elementem charakterystycznym dla danego dodatku, a tu podstawka w kryształki z twarzami, dodatek taki w kolorach żółto-pomarańczowych, potem kariera i PZ fioletowo-niebieskie a pokolenia też jakieś niebieskie, no i ikonki, wcześniej podstawka i chyba WP kwadratowe, potem okrągłe... Okładka do zwierzaków chociaż fajna ogólnie to też jakaś taka... niecharakterystyczna. Ja tam zwracam uwagę na takie szczegóły, są miłe dla oka, a ikonka czerwona z łapkami bardzo ładna.
![]() |
#1606 |
Guest
|
![]()
Pewnie się skuszę ale przeliczone to nie jest
![]() Po trailerze zapowiada się całkiem, najbardziej podobają mi się koty. Wg. mnie skunksy będę ciekawym urozmaiceniem gry tak samo jak cały dodatek Mam ogromną nadzieję że nie przebije Po Zmroku pod względem... bugów ? |
![]() |
![]() |
#1607 |
|
![]()
Szkoda, że do tego dodatku, też już nie będzie instrukcji
![]()
![]() |
#1608 |
Naczelny Grafik
|
![]()
@up. Naprawdę szkoda.
![]() Teraz nie mam co robić, gdy gra się instaluje. ![]() Ale ciekawe czy na pewno będą te jelenie... Fajnie by było, gdyby chodziły po parceli domowej. ![]() I jeszcze ciekawe jaka będzie postać specjalna.
![]() |
#1609 |
|
![]()
Lubie, radzę Ci zmienić komputer skoro tak długo Ci się dodatki instalują
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1610 |
Naczelny Grafik
|
![]()
@up. Nie instalują mi się długo, ale nie mam wtedy co robić, a zdążył bym się pocieszyć gr ą, zanim w nią zagram... Chodzi o to że się wtedy "nakręcam".
![]()
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 26 (0 użytkownik(ów) i 26 gości) | |
|
|