|
![]() |
#1 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
LP23 - to Ty powinieneś to wiedzieć, nie my
![]() Ernie - zapewne da się tak zrobić, ale wymaga to ingerencji w kod gry albo przynajmniej moda, którego jeszcze nikt nie stworzył. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jak można zmienić nazwisko Sima? Po ślubie mój Sim przyjął nazwisko panny młodej, a bardzo mi zależy, by to jego nazwisko przetrwało. Kodem da się tylko zmienić imię, a ze strony modthesims nie mogę pobrać Last Name Copiera. Jeśli nie sprawiłoby to problemu, prosiłbym o dokładną instrukcję
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Nicollo, możesz to zrobić w programie SimPE (do pobrania stąd: http://sims.ambertation.de) Otwórz program wybierz "Narzędzia" i "Przeglądarka otoczeń". Wybierz otoczenie, w którym znajduje się Sim, któremu chcesz zmienić nazwisko. Teraz kliknij "Narzędzia", potem "Przeglądarka Simów". Wybierz Sima, który cię interesuje w danym momencie i "otwórz"
![]() ![]() Ja mam takie pytanie, czy ten sposób zastępowania otoczeń jest bezpieczny, gdybym chciała zagrać na otoczeniu zupełnie wolnym od zmian które wprowadziłam? To mogłoby mi się przydać. http://help.ea.com/en/article/how-to...in-the-sims-2/ I czy ten sposób może na dłuższą metę zastąpić reinstalkę? Pytam, tak na przyszłość. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Piwusia, bardzo dziękuję, działa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 11
|
![]()
A ja mam takie małe pytanko - i tu nie wiem, czy do posiadaczy UC, czy nie tylko... Chodzi mianowicie o to, że moja simka dostała wejściówkę do studia tanecznego "Moja Muza", bo osiągnęła jakiś tam stopień zainteresowania tańcem. Problem tylko w tym, że nie mogę się tam dostać, bo zamiast studia wczytuje mi się rodzina Knot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Mam podobny problem do Malin. Mój nastoletni Sim również dostał wejściówkę do jakieś tajnej parceli od dyrektora prywatnej szkoły, ale nie mogę się tam dostać bo nie wyświetla się ona nigdzie i tej wejściówki nie mam też w wyposażeniu. Ktoś wie o co chodzi?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 11
|
![]()
Tenebris, wejściówka nie istnieje "fizycznie", więc nie znajdziesz jej w wyposażeniu, zobaczyć ją możesz tylko sprawdzając poziom zainteresowań. Na specjalną parcelę dostaniesz się samochodem/taksówką, po pojawieniu się ekranu wyboru miejsca, do którego chcesz się udać. Oprócz Przedmieścia i swojej okolicy powinnaś mieć również "Hobby" i tam właśnie jest to miejsce.
Ja ponawiam pytanie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Czy ktoś może wie gdzie w UC mogę znaleźć stanowisko kierownika sali? Chcę założyć restaurację na parceli publicznej, w trybie kupowania widzę inne przydatne przedmioty, ale tego (i kuchenki Burza) niestety nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Reputacja: 41
|
![]()
Mam pytanie
![]() Otóż postanowiłem zmienić język w The Sims 2 z polskiego na angielski i z tym mam problem, ponieważ na windows XP wszystko dało się zrobic i potrafiłem to zrobić.Nastomiast na windows 7 nie potrafie ![]() Proszę o pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja mam problem z jedną simka, nie jest żadną miastowa, tylko moja własna. Chciałam ją zabić, ale nie mogę. Miała 0% głodu i nic. Próbowałam insimem, boolpropem i nic. Kupiłam więc ten krokokwiat, miała wszystkie potrzeby pełne, nie miała zielonej chmury, kazałam jej wziąć ciastko, a ten ją tylko obwąchał i nie zjadł. Inną simkę z tej samej rodziny zabiłem bez problemu, więc o co biega?
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 31 (0 użytkownik(ów) i 31 gości) | |
|
|